Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Bir ara asistanı olmadığı için bölüm çıkmıyor tarzı bir muhabbet dönmüştü.Butun her şeyi kendi çizmeye çalıştığı için gecikiyor denilmişti.Tabi bu kendisinden kaynaklı.Asistan istemiyormuş.
Esasında mangayı kendi bile çizmiyor olabilir. Stüdyo olarak çiziyorlar. Yeni mangası Duranki'ye çizim konusunda hiç dokunmuyor diyenler var. Berserk'i tamam çiziyordur ama aslan payı her mangada olduğu gibi asistanlarda.

Esasında mangayı kendi bile çizmiyor olabilir. Stüdyo olarak çiziyorlar. Yeni mangası Duranki'ye çizim konusunda hiç dokunmuyor diyenler var. Berserk'i tamam çiziyordur ama aslan payı her mangada olduğu gibi asistanlarda.
İşte bunun tam tersi gibi bir durum var deniyordu bir ara.Asistan istemiyormuş beyefendi.Her şeyi kendi yapacakmış gibi.

Bu seri hiç bitmeyecek mi ya? Daha önce yarısına kadar gelmiştim, ama 3-4 ayda bir yeni bölüm çıkardıklarını öğrenince bıraktım okumayı.
Başlamak için final yapmasını bekliyorum. Çok kaldı mı finale?

Arada Google görsellerden resimlerine bakıyorum. Adam ne yaşamış bunları çizerken. Foruma üye olduğumdan beri -ki 6 sene- buradan takip ettiğim kadarıyla herif bölüm çıkarmıyor. Başlamıyorum bende görsellerden bakıyorum yetiyor:a:

Güncele gelerek iyimi kötümü ettim bilmiyorum ama soluksuz okutmayı başardı tamda askerde okumalık zamana bırakmak iyi olmuş umarım sonunu görebiliriz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık