Yetişkin mangası=auuu cehennemi yaşamak ise velet mangasını tercih ederim. :SBerserk bu velet mangası mı sandın :S
Yetişkin mangası=auuu cehennemi yaşamak ise velet mangasını tercih ederim. :SBerserk bu velet mangası mı sandın :S
Çok takılma oraya sen de :S Ne güzel savaş sahneleri falan var işte.Yetişkin mangası=auuu cehennemi yaşamak ise velet mangasını tercih ederim. :S
Orası ayrı tabii. Şu çizimlerin epikliğine gel. :/Çok takılma oraya sen de :S Ne güzel savaş sahneleri falan var işte.
Adam çok yetenekli. Daha 10 yaşındayken çıkardığı mangadan bir panel. Adı Miuranger.Orası ayrı tabii. Şu çizimlerin epikliğine gel. :/
Muazzam. Ben o yaştayken ev çizemezdim. :SAdam çok yetenekli. Daha 10 yaşındayken çıkardığı mangadan bir panel. Adı Miuranger.
Ben hala çizemiyorum :/Muazzam. Ben o yaştayken ev çizemezdim. :S
:/ Ben çiziyorum ama ev olduğunu sadece ben anlayabiliyorum. Sanattan herkes anlamaz sonuçta.Ben hala çizemiyorum :/
Şerefsizin yeniden doğuşu Seviyorum bu paneli.Muazzam. Ben o yaştayken ev çizemezdim. :S
O yaşlarda cin ali çizemiyorduk. Yetenek böyle bir şey.Adam çok yetenekli. Daha 10 yaşındayken çıkardığı mangadan bir panel. Adı Miuranger.