Bu seriide neden mutluluk ararsınız ki?!
Anlık mutluluk daha beter işte çünkü er geç yıkılacak gene etrafında ki her şey grif başbuğ acımayacak. O gün geldiğin de en başından mutsuz olursa fazla koymaz mutlu olursa bir de bunun tripleri okuyacağız bir 50 bölüm. 50 bölüm 7 8 yılda anca geleceğinden bayağı sıkıntılı olur benceGuts reiste dökecek göz yaşı kalmadı. Azıcık mutlu olsun adam.
Mutluluk elde edilebilir inancını pekiştirsin diye.Bu seriide neden mutluluk ararsınız ki?!
Sürekli mutsuzluk görmemek için.Bu seriide neden mutluluk ararsınız ki?!
O gün geldiğinde umarım ne olacağını görürüz.Anlık mutluluk daha beter işte çünkü er geç yıkılacak gene etrafında ki her şey grif başbuğ acımayacak. O gün geldiğin de en başından mutsuz olursa fazla koymaz mutlu olursa bir de bunun tripleri okuyacağız bir 50 bölüm. 50 bölüm 7 8 yılda anca geleceğinden bayağı sıkıntılı olur bence
Ben demiştim demeye gelmiştir. Caskanın tamamen düzelmemesi iyi aslında gutts intikamdan vazgeçmişti. Korumayı seçmişti.Gats bu kadına iyi gelmiyo gibi, damgayla ilgili bir şey olabilirmi ki?! Ve Kurukafa reis yine gözükmüş, bu sefer neden geldi aceba.
Garibim Gats'ı sonda kanserden kaybedecez. Ne çektin be.
Şu adamın duygularını derinlerden hissediyorum. Yazık be! Gel şimdi diğer bölümleri bekle.
Giganto Makhia'daki kızın aynısı hemen hemen. Okumadım da resmini görmüştüm.İlk sayısı 9 Eylül'de çıkacak olan Young Animal'ın yeni kardeş dergisi Young Animal Zero'da Kentaro Miura'ya ait olan Studio Gaga'dan Duranki (ドゥルアンキ) isminde bir seri de yer alacak. (Mangayı yapan, Studio Gaga Produced by Kentaro Miura olarak geçiyor.)