Bence bu kadar senede Gutz ile Casca'nın torununun ismini bile düşünmüştürCasca tarafında sırada ne olacağını Miura'nın kendisinin bile daha düşünmediğine bahse girmek isterdim ama bahsi sonuçlandırmanın yolu yok.
Bence bu kadar senede Gutz ile Casca'nın torununun ismini bile düşünmüştürCasca tarafında sırada ne olacağını Miura'nın kendisinin bile daha düşünmediğine bahse girmek isterdim ama bahsi sonuçlandırmanın yolu yok.
356.2 diye düzeltilmiş sanırım.
Ben de düzeltirim, ayıpsın.356.2 diye düzeltilmiş sanırım.
http://mangalife.us/read-online/Berserk-chapter-356.2-index-2.html
Ganeshka mı? Hani şu Hintli olan.3 gun once Reyiz'in Zodd'la birlikte sis olan havarinin (adi aklima gelmedi ) icinden gecisini okuyayim dedim tekrar. Sonra neyse ya 200den baslayayim dedim gene geldim sonlara. Arkadas her okuyusta hatta okudukca daha da artan bir lezzet alinir ki bir seriden. Buraya he yorum attigimda bastan basliyorum seriye.
@Uchiha Itachi biremin sen kac kez okudub bastan?
2 kere baştan sona okudum Bremen. Animesi sarmayınca bi yarım da öyle attım. Ama zaten geçen sene başlamıştım Berserk okumaya. xd3 gun once Reyiz'in Zodd'la birlikte sis olan havarinin (adi aklima gelmedi ) icinden gecisini okuyayim dedim tekrar. Sonra neyse ya 200den baslayayim dedim gene geldim sonlara. Arkadas her okuyusta hatta okudukca daha da artan bir lezzet alinir ki bir seriden. Buraya he yorum attigimda bastan basliyorum seriye.
@Uchiha Itachi biremin sen kac kez okudub bastan?
Aynen, o.Ganeshka mı? Hani şu Hintli olan.
1-2 sene once cikan animesi baya bi tirt biremin, sarmamasi normal.2 kere baştan sona okudum Bremen. Animesi sarmayınca bi yarım da öyle attım. Ama zaten geçen sene başlamıştım Berserk okumaya. xd
Miura bi gıcık etse de son 2 sayıda efsane bi seri.