İngilizcesini paylaştım ya zaten.Sanırım ingilizceyi bekliyicem. Casca tarafini gostermiyomuş madem iştahım da kaçtı
Bunların arasında Guttsa yardımı dokunanlar çıkacak mıdır sence?Bölümün özeti "Griffith kapıyı açmakla sadece kendi yancılarını değil, Fantasia'nın diğer canlılarını da ortaya çıkardı. Onları indirmekle uğraşıyor" Tamam da gardaşım bir Casca vardı, yakışıyor mu?
Sanmıyorum, çıksa bile doğa ruhları eder anca, diğer canavarlar da harbi canavar yani azı değil. Direkt etmese de dolaylı yoldan edebilirler tabii.İngilizcesini paylaştım ya zaten.
Bunların arasında Guttsa yardımı dokunanlar çıkacak mıdır sence?
Aaa pardon yaa görmemişimİngilizcesini paylaştım ya zaten.
Bunların arasında Guttsa yardımı dokunanlar çıkacak mıdır sence?
Türkçeye çevirenler bu lafı aynen bir kenara not olarak düşmeli mangadaEvet, bizim de görmek istediğimiz kancık Griffith. Haklısın Miura.
2 sene falan sürer tahminimce.Hevesim kursağımda kaldı resmen. Guts ile Casca görüşmesi için ne kadar bekleyeceğiz Allah bilir.
Doya doya Griffth, Zodd, Irvin, Grunbeld izleyeceğiz dediğin lafa bak, icap etmedi şimdi.Hevesim kursağımda kaldı resmen. Guts ile Casca görüşmesi için ne kadar bekleyeceğiz Allah bilir.