Tamamdir. Şu sahne var ya, efsane bence. (hatta 63. bölüm tamamen efsane )Attım yükleme listesine. Zaten yavaş okuyan biriyim, seri bitene kadar ben de bitiririm işte.
Tamamdir. Şu sahne var ya, efsane bence. (hatta 63. bölüm tamamen efsane )Attım yükleme listesine. Zaten yavaş okuyan biriyim, seri bitene kadar ben de bitiririm işte.
Feng Shen JiFSJ'nin açılımı nedir?
Vagabondu Gantz ı falan okudumda birkaçtane daha okumuştum ama Berserk hep bunlardan ağır basmıştır muhtelen çizim kalitesi ve ağır karanlık vahşet içeren havasındandır.
Berserkin yanında hepsi çoluk çocuk kalıyor.Berserk bam başka bir şey.FSJ'nin açılımı nedir?
Vagabondu Gantz ı falan okudumda birkaçtane daha okumuştum ama Berserk hep bunlardan ağır basmıştır muhtelen çizim kalitesi ve ağır karanlık vahşet içeren havasındandır.
Onu diyen bi Reiper var onu da fazla ciddiye alıp yorum atmak saçmalık.Guts'ın power up alıp iman power açmasına laf ediliyor ama FSJ'deki power up'lar hep es geçiliyor. Bence FSJ>Berserk diyen kişiler taraflı yorum yapıyor. İkisini de okudum, FSJ bitse de gitse moduna girdim. O kadar yani.
Reiper Toriko>Op gibi doğru bir şey de söylüyor.Onu diyen bi Reiper var onu da fazla ciddiye alıp yorum atmak saçmalık.
FSJdeki pupların nesi varmış anlamadım. Berserkte bitsede gitsek mod on yok muydu hiç? Ilginç. Fbden Griffith doğana kadar olan kısmı çıkarsan manga hiçbir sey kaybetmez.Guts'ın power up alıp iman power açmasına laf ediliyor ama FSJ'deki power up'lar hep es geçiliyor. Bence FSJ>Berserk diyen kişiler taraflı yorum yapıyor. İkisini de okudum, FSJ bitse de gitse moduna girdim. O kadar yani.
Nankööörrr.Onu diyen bi Reiper var onu da fazla ciddiye alıp yorum atmak saçmalık.