İddiasına girer misin kral?Sanjiyi dayak manyağı yapar reis
İddiasına girer misin kral?Sanjiyi dayak manyağı yapar reis
Ben girerım girmesinede iddiayı kazanan nasıl belli olacak? Sanji vs Bepo görmeyiz herhalde manga daİddiasına girer misin kral?
Reyiz giriyorsan Bepo'nun kazanamayacağı belli olur zaten.Ben girerım girmesinede iddiayı kazanan nasıl belli olacak? Sanji vs Bepo görmeyiz herhalde manga da
Reyiz giriyorsan Bepo'nun kazanamayacağı belli olur zaten.
Rastgele yüzüyor bence adrenalinin etkisiyle Law'ı boğmasından endişe ediyorumRotacı ve hayvani içgüdüleri kuvvetli. Wano olarak düşünüyordum fakat Bepo bence Zou'ya götürüyor. Hem memleketi hem de dinlenip iyileşmek ve güçlenmek için en ideal yer.
Esra Erol izleyen dayılar gibi yaymış gtü. Bu kadar rahat olmasından anlamalıydık o ortama dahi fazla geldiğiniVaktinde Zoro ile yan yana çizilmesinden anlamalıydık.
Hep yüzemeyecekleri için gideceği yeri biliyordur ya. Daha önce 2 yıl Zou'da da kaldıkları için geri kalan tayfa sıyrılıp çıkagelirlerse onlarda Zou'ya gelir diye düşünür.Rastgele yüzüyor bence adrenalinin etkisiyle Law'ı boğmasından endişe ediyorum
Zou'ya mı götürüyor? Böyle bir yorum beklemezdim senden açıkçası. Bepo Zou'ya gitmeyecek, Zou Bepo'nun ayağına gelecek.Rotacı ve hayvani içgüdüleri kuvvetli. Wano olarak düşünüyordum fakat Bepo bence Zou'ya götürüyor. Hem memleketi hem de dinlenip iyileşmek ve güçlenmek için en ideal yer.