Güzel yorum.Shanks ın yanındaki asıl Shanks
King ve Marco gibi adamlar bile 1.4m civarı çıktıysa bu saatten sonra hiçbir sağ kol 2 milyar üstü çıkmaz. Çıkması da abes olur zaten. Beckman +1.5m üstü çıkar her türlü ama öyle 1.9m'lar +2m'ler falan olanaksız gibi duruyor bundan sonra.2b+ çıkacak tek sağ kol bence. (ilerde zori ve sanji hariç)
Yooo olabilir. Shanks'in tayfa hakkına en dengeli tayfa denmişti. Ödüllere bakarak söylediler bir de bunu. Ha 2 milyar üstü olduğunu ben de sanmam ama imkansız da bulmam. 1.700 1.800 falan vardır benceGüzel yorum.
King ve Marco gibi adamlar bile 1.4m civarı çıktıysa bu saatten sonra hiçbir sağ kol 2 milyar üstü çıkmaz. Çıkması da abes olur zaten. Beckman +1.5m üstü çıkar her türlü ama öyle 1.9m'lar +2m'ler falan olanaksız gibi duruyor bundan sonra.
Bence olmalı zaten. O ayrı konu. Beckmann değilse Shiryu. O ödüllerde çıkmalı. Ama şu an Beckmann 1.4m çıksa bile en dengeli tayfa oluyorlarYooo olabilir. Shanks'in tayfa hakkına en dengeli tayfa denmişti. Ödüllere bakarak söylediler bir de bunu. Ha 2 milyar üstü olduğunu ben de sanmam ama imkansız da bulmam. 1.700 1.800 falan vardır bence
Son zamanlarda odullerdeki kriterler güçten ziyade tehlike seviyesine göre belirlenmeye başladı gibi hissediyorum. O yüzden Beckmann'ın ödülü, sağ kollar içinde en yüksek 2 ödülden biri o kesinleşti. En yüksek diyemiyorum çünkü Shiryu'nun hem İ. Down gibi cehennem olarak adlandırılan bir yerin müdürlüğünü yapmışlığı hem hükümet için en tehlikeli tayfa olan Bb tayfasında bulunmuşluğu hem de çok çok büyük tehlikeler yaratabilecek bir meyvesi var artık. Bütün bunları adamın gücüyle birleştirdiğinde 1.7-1.8 gibi bir ödüle ulaşma potansiyeli çok rahat var.En yüksek ödüllü sağ kol olduğu artık kesinleşti.Shanks in sol koluda aynı şekilde öyle çıkacaktır.
Shiryu fazla ödül almaz ilk etapta.Önce karasakal tayfasının yonkoları aşması lazım.Çünkü adamın eskiden hiç ödülü yok sıfır yani hükümet adamıydı Shiryu.Karasakal bile sıfırdan 4 milyar olamamış.Son zamanlarda odullerdeki kriterler güçten ziyade tehlike seviyesine göre belirlenmeye başladı gibi hissediyorum. O yüzden Beckmann'ın ödülü, sağ kollar içinde en yüksek 2 ödülden biri o kesinleşti. En yüksek diyemiyorum çünkü Shiryu'nun hem İ. Down gibi cehennem olarak adlandırılan bir yerin müdürlüğünü yapmışlığı hem hükümet için en tehlikeli tayfa olan Bb tayfasında bulunmuşluğu hem de çok çok büyük tehlikeler yaratabilecek bir meyvesi var artık. Bütün bunları adamın gücüyle birleştirdiğinde 1.7-1.8 gibi bir ödüle ulaşma potansiyeli çok rahat var.
Bana kalırsa bu adama hükümet az ödül vermiş. Yıllarca Wb tayfasında olup İd'den dünyanın en tehlikeli mahkumlarını çıkarıp tayfa kurmuş, bu tayfayla Mf basmış ve dünyanın en güçlü 2 meyvesini yemiş adama 2.247m ödül mü verilir ? Bir de bu adam yonkou. Kıytırık Luffy'nin ödülü arc sonu 2.5m yani. Ayıp.Shiryu fazla ödül almaz ilk etapta.Önce karasakal tayfasının yonkoları aşması lazım.Çünkü adamın eskiden hiç ödülü yok sıfır yani hükümet adamıydı Shiryu.Karasakal bile sıfırdan 4 milyar olamamış.
Ödülünün en başta sıfır olmasıyla alakalı bence.Siftah olmadan olmuyor.Bana kalırsa bu adama hükümet az ödül vermiş. Yıllarca Wb tayfasında olup İd'den dünyanın en tehlikeli mahkumlarını çıkarıp tayfa kurmuş, bu tayfayla Mf basmış ve dünyanın en güçlü 2 meyvesini yemiş adama 2.247m ödül mü verilir ? Bir de bu adam yonkou. Kıytırık Luffy'nin ödülü arc sonu 2.5m yani. Ayıp.