Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Benn Beckman vs. Issho

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    130
Teach ve shanks kapışacaksa ve benn beckman shiliew'ın meyveli haliyle dövüşecekse benn kata'dan ve marco'dan güçlü olabilir. Böyle bi durumda en azından fujitora'yı alabilir diyorum.

Kabul görmüş bir denklem mj bu ?

Tek sağ kol gördük amiral karşısında o da Marco.Marcoyada üstünlük sağlayan bir amiral olmadı.

Fuji vs Beckman da %50 şansları var.
Tabiki kabul görmüş bir denklem değil bu ancak ben bu şekilde düşünüyorum. Eğer sağ kol>amiral ise zaten yonkolar güçlü aradaki fark iyice açık olur bu da seri içinde güç dengelerinde sıkıntı oluşturur.

Fuji'yide Beckman'ıda görmedik adam akıllı.Amiral-Sağ Kol arasındaki farkı fazla görenler de aynı şekilde Yonko-Amiral arasındaki farkı çok az görüyorlar.Sırf sağ kol o yüzden daha güçsüz mantığı bana göre saçma.Akainu>zirve Rayleigh mi yani ? Fuji alsa bile yüksek zorluktan aşağısını göremez bu vsde bana göre.

Fuji merhametli olduğu için değil logia olmadığı için diğer amirallerden bir tık geride. K.haki azmanı da olsa logia savunması yapamayacak sonuçta. Ayrıca saldırılarının alan etkisi diğer amiraller gibi ancak bitiriciliği daha zayıf gördüğümüz kadarıyla. İlerde daha ölümcül saldırılar da yaparsa bilemeyeceğim.

Ben Beckman en güçlü sağ kol bence de. Shanks ile ortak gibi olduklarını düşünüyorum. En zayıf amirale karşı şansı olabilir gerçekten de. Ancak gücü henüz işlenmediği için bir şey diyemeyeceğim. Şimdilik meşhur amiral>sağ kol denklemine sığınıyorum ve Fuji diyorum.

Fuji'yide Beckman'ıda görmedik adam akıllı.Amiral-Sağ Kol arasındaki farkı fazla görenler de aynı şekilde Yonko-Amiral arasındaki farkı çok az görüyorlar.Sırf sağ kol o yüzden daha güçsüz mantığı bana göre saçma.Akainu>zirve Rayleigh mi yani ? Fuji alsa bile yüksek zorluktan aşağısını göremez bu vsde bana göre.
Verdiğin örnek tam karşılamıyor ama.''Amiral>sağ kol'' denklemi genelde yonko sağ kolları için kullanılıyor.Ray direk kknın sağ kolu.Fakat diğer yonkolar arasında bir denge var.Marco neyse Kata,Beckman,King üç aşağı beş yukarı aynıdır.Şu anlık Shiryu'da bunlarla aynı kalibrededir ama Teach'in muhtemel son boss olayı olduğundan ileride amiral ayarı olursa bi o olur.

Fuji merhametli olduğu için değil logia olmadığı için diğer amirallerden bir tık geride. K.haki azmanı da olsa logia savunması yapamayacak sonuçta. Ayrıca saldırılarının alan etkisi diğer amiraller gibi ancak bitiriciliği daha zayıf gördüğümüz kadarıyla. İlerde daha ölümcül saldırılar da yaparsa bilemeyeceğim.

Ben Beckman en güçlü sağ kol bence de. Shanks ile ortak gibi olduklarını düşünüyorum. En zayıf amirale karşı şansı olabilir gerçekten de. Ancak gücü henüz işlenmediği için bir şey diyemeyeceğim. Şimdilik meşhur amiral>sağ kol denklemine sığınıyorum ve Fuji diyorum.
Logia olmaması onu 1 tık geride yapmıyor bence.Oda illaki dengeleri sağlamıştır.Amiral sınıfı en denk adamların olduğu sınıf.Fuji'de logia savunması yok belki ama k.haki olarak diğerlerinden 1 tık önde tasarlamış olabilir Oda.Yani logia savunması eksikliğini başka özelliklerle kapatıyordur.

Neyse ankete gelince Fuji orta zorlukta alır.

Verdiğin örnek tam karşılamıyor ama.''Amiral>sağ kol'' denklemi genelde yonko sağ kolları için kullanılıyor.Ray direk kknın sağ kolu.Fakat diğer yonkolar arasında bir denge var.Marco neyse Kata,Beckman,King üç aşağı beş yukarı aynıdır.Şu anlık Shiryu'da bunlarla aynı kalibrededir ama Teach'in muhtemel son boss olayı olduğundan ileride amiral ayarı olursa bi o olur.

Logia olmaması onu 1 tık geride yapmıyor bence.Oda illaki dengeleri sağlamıştır.Amiral sınıfı en denk adamların olduğu sınıf.Fuji'de logia savunması yok belki ama k.haki olarak diğerlerinden 1 tık önde tasarlamış olabilir Oda.Yani logia savunması eksikliğini başka özelliklerle kapatıyordur.

Neyse ankete gelince Fuji orta zorlukta alır.
Shiryu meyve yediyse o seviyede olabilir ama meyvesiz o seviyede olma olasılığı bana göre yok.Yediyse öne bile geçmiş olabilir tabi o ayrı.Ayrıca amiral> sağ kol meselesinde kesinlik belirten bir şey yok bana göre.Kizaru'nun MF'de Marco'dan çok üstünlük kurmasını geçtim üstün olduğunu gösterebilecek bir kanıt bile yok.Akainu için verebilirim ama Kizaru için veremem.Bana göre amiral 9(Akainu 9,5) ise sağ kol 8 dir.O 1ide meyve ve dayanıklılık olarak amirallerin daha üstün olduğunu düşündüğüm için veririm.Ayrıca Marco'yu diğer sağ kollardan üstün görmem. MF güç dengeleri açısından sıkıntılı bir arc olabilir,Marco tam gösterilmemiş de olabilir ama gösterilene göre yorumlarsak benim için Kata Marco'dan üstün.

Son düzenleme:
Yeterli bir bilgi olmadığı için net bir şey diyemeyiz ama güç dengelerine göre bence ağır yaralarla ikisi de yığılır kalır.

Akainu ile Aokiji denklerdi. Kizaru onlarla denk mi belli değil. Fuji'nin logia savunması+ bitirici saldırı eksiği var gibi görünüyor. K.haki'de de artısı var. Totalde bir miktar daha güçsüz görünüyor. Klasman farkı yok tabi. Diğer amirallere şansı vardır yine de. İlerde daha detaylı işlenince daha güçlü olduğu anlaşılabilir ona bir şey diyemem.

Shiryu meyve yediyse o seviyede olabilir ama meyvesiz o seviyede olma olasılığı bana göre yok.Yediyse öne bile geçmiş olabilir tabi o ayrı.Ayrıca amiral> sağ kol meselesinde kesinlik belirten bir şey yok bana göre.Kizaru'nun MF'de Marco'dan çok üstünlük kurmasını geçtim üstün olduğunu gösterebilecek bir kanıt bile yok.Akainu için verebilirim ama Kizaru için veremem.Bana göre amiral 9(Akainu 9,5) ise sağ kol 8 dir.O 1ide meyve ve dayanıklılık olarak amirallerin daha üstün olduğunu düşündüğüm için veririm.
Amiral>sağ kol dediysek 2 dkda da paket olurlar değil.Mf zaten birkaç saat sürmüş bir arc ki Kizaru ve Marco o birkaç saatten daha da az kapıştı.Yani o kadar kısa sürede Kizaru'ya üstünlük sağlatmasın zaten.Aka'yı diğer amirallerden üstün görmüşsün ama Aka ve Aok dövüşünden aslında tüm amirallerin mf de denk olduğu belirtildi bence.O Aka'nın yaptığını Kizaru'da yapabilirdi gayette.Sadece Aka kadar kasmıyor.Ha kassa dediğim gibi yapardı bence.

Akainu ile Aokiji denklerdi. Kizaru onlarla denk mi belli değil. Fuji'nin logia savunması+ bitirici saldırı eksiği var gibi görünüyor. K.haki'de de artısı var. Totalde bir miktar daha güçsüz görünüyor. Klasman farkı yok tabi. Diğer amirallere şansı vardır yine de. İlerde daha detaylı işlenince daha güçlü olduğu anlaşılabilir ona bir şey diyemem.
O ikisinin dövüşünden bu adamların denk olduğu belirtildi bence.Zaten Kizaru'nun bu 2 isimden daha geri planda kaldığı yoktu mf de.2y sonraki amiralleri de bu seviyede tasarlamıştır Oda.Artı olarak işin içinde doruki+dayanıklılık+b.haki gibi faktörlerde var.Bunların birinde de Fuji üstün olabilir.Neyse bakalım artık.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık