Kata 1.057 çıktı diye mi ? Hani illa Beckmann 2 milyar çıkacak diye iddia etmiyorum ama 1.6-1.7 benim gözümde kesin. Yaşıyor olursak görürüz, konuşuruz.Beckman'ın ödülü 2milyar çıkmayacak çünkü.Marco'nun bile ödülü çıkmayabilir o kadar.
Kata 1.057 çıktı diye mi ? Hani illa Beckmann 2 milyar çıkacak diye iddia etmiyorum ama 1.6-1.7 benim gözümde kesin. Yaşıyor olursak görürüz, konuşuruz.Beckman'ın ödülü 2milyar çıkmayacak çünkü.Marco'nun bile ödülü çıkmayabilir o kadar.
Kata'yla ne alakası var yav. Görürüz inşallah Ödülü 1 üstü olanları da görüyoruz zaten merak etmeKata 1.057 çıktı diye mi ? Hani illa Beckmann 2 milyar çıkacak diye iddia etmiyorum ama 1.6-1.7 benim gözümde kesin. Yaşıyor olursak görürüz, konuşuruz.
Elimizde 1.320 lik bir queen varken beckman'ın ödülünün 1.8 den aşaği olmaması gerektiğini dusunuyorum.Beckman'ın ödülü 2milyar çıkmayacak çünkü.Marco'nun bile ödülü çıkmayabilir o kadar.
Alakası var gibime geldi de..Kata'yla ne alakası var yav. Görürüz inşallah Ödülü 1 üstü olanları da görüyoruz zaten merak etme
Beckman'ı geçebilir. Sonuçta oda kendisi kaptanların ödüllerine göre tayfa şekilleniyor dedi.Ankete eklemeyelim ama sorayım yine. King bu üçlüden birisini geçebilir mi?
Beckman yıllar boyu en yüksek ödüllü, en güçlü sağkol olarak anıldı bu forumda %60-70 oy ile. Beckman'ı geçmesi büyük olay olur.Beckman'ı geçebilir. Sonuçta oda kendisi kaptanların ödüllerine göre tayfa şekilleniyor dedi.
Bende cok ihtimal vermiyorum ama sabody deki luffy ve kid gibi bir olayda olabilir. Biri yırtıcı diye odulu fazla olayi. Tabi gercegi bilemeyiz.Beckman yıllar boyu en yüksek ödüllü, en güçlü sağkol olarak anıldı bu forumda %60-70 oy ile. Beckman'ı geçmesi büyük olay olur.