Büyüksün Ergin Ataman. İmparator. Salute.
Eşit 2 takım gününde olan oyunculara bakacak maç Şehmus ve Cedi'nin eforuna bakacak oyun Schröder psikolojik dengesiz bir oyuncu dün akşam Sloukas'a yapılan absürt baskının aynısın yerse oyundan atılmaya kadar götürebilir işi.Ercan büyük oynadı. Hem hücumda hem savunmada kariyerinin maçını oynadı. Almanya maçında böyle bir performans sergileme ihtimali 0'a yakın. 10+ sayıya ulaşsın yine kafi.
Almanlarda sadece Wagner olsa daha dengeli iki takım derdim ama Schröder dengeyi bozuyor. Pota altında kuvvetliyiz ama Almanlar hem hakemlerin ittirmesiyle hem de çok iyi floop yapmalarıyla iyi faul alıyorlar ve ne yazıkki çok iyi serbest atış kullanıyorlar. Onlar %80le atarken biz %70le atıyoruz. Ayrıca bizim takımın kritik maçlarda serberst atış kaçırma eğilimi yüksek. 3 sayılık bir serbest atış sayısı farkımız var ortalamada. Çok önemli bir sayı bu. Oyun ritmi açısından da önemli. Hakemler sertliğe müsaade ederse avantaj bizden yana olur bu konuda ama Almanların hiçbir maçında hakemler sertliğe izin vermedi maalesef.
Kesinlikle dengeli iki takım. Schröder dediğin gibi ayarı olmayan bir oyuncu. Hele Yunanistan maçı gibi olur da ilk çeyrekten fark yakalarsak onun baskısı ile dengesi iyice şaşabilir.Eşit 2 takım gününde olan oyunculara bakacak maç Şehmus ve Cedi'nin eforuna bakacak oyun Schröder psikolojik dengesiz bir oyuncu dün akşam Sloukas'a yapılan absürt baskının aynısın yerse oyundan atılmaya kadar götürebilir işi.
Onun dışında boş atış yakalayamazlar bence bizim takıma karşı dün akşam ki oyunu izleyince o hissiyat oluştu Franz Wagner'in de çok rahat oynayacağı bir maç olmayacaktır.
Birde Alperen'i savunabilecek bir kadroları yok turnuva sayı rekoru bekliyorum bu maçta. Wenbanyama'yı hallaç pamuğuna çevirdiği maç vardı o tarz bir maç oynamasını bekliyorum. 45 sayı 20'ye yakın ribound alıp birde üstüne 6-7 top çalmıştı.