Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Basketbol Sohbet

Hiç bu kadar zorlanacağımızı beklemiyordum Alperen'in yorgunluktan şaftı kaydı dış atışlarda kötüydük top Alperen'e her geldiğinde ikili sıkıştırma yapıp pas açılarını kapatmaya oynadı kalanlarda tüm planlarını Alperen'i savunma üzerine kurup başarılı da oldular. Gününde olan bir Cedi vardı o olmasa muhtemelen elenmiştik.

Hiç bu kadar zorlanacağımızı beklemiyordum Alperen'in yorgunluktan şaftı kaydı dış atışlarda kötüydük top Alperen'e her geldiğinde ikili sıkıştırma yapıp pas açılarını kapatmaya oynadı kalanlarda tüm planlarını Alperen'i savunma üzerine kurup başarılı da oldular. Gününde olan bir Cedi vardı o olmasa muhtemelen elenmiştik.
Alperen'e ikili üçlü sıkıştırma geldiğinde boşta kalan yani riske edilen oyuncular neden riske edildiklerini kanıtlar biçiminde çok kötü açılarda kaldılar. 0 hareket kabiliyeti vardı adamlarda resmen. En hareketli oyuncumuz Şehmuz bile akıl tutulması yaşayarak boşa geçip kendini bir opsiyon yapmaktan acizdi mesela. Bu sonraki maçlar için bize kötü bir referans oldu. Belki önümüzdeki maçta muhtemel rakiplerimizden Bosna ve Polonya bunu iyi yapamaz ama yarı finale çıkarsak karşımıza çıkacak olan Yunanistan bunu affetmez.

Alırlardı da Jokic 4'ledikten sonra oyundan düştü direkt gözle görülür şekilde savunma yapmayı bıraktı bir nevi tüm atışları da Jokic üzerinden buldular devamında. En azından 2 dakika kenarda tutup savunmaya odaklansa belki bir şeyler olabilirdi 4 dakika kala 4'ledi.
İzleyemedim maçı ama Nokic ve Jovic dışı çok kaçırmışlar. Çift haneye ulaşan yok maçta.

Bir de Finler çok ribaund almış. Pota altında ezilmiş gibiler sanki.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık