Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Basketbol Sohbet

Anlaşılan altyapıda olduğu gibi basketbol şubesinde de büyük torpil ve kıyakçılık var.Buğrahan göksenin ve emirhan gibi 3 yetenek fakirinin basketbol oynamasının başka açıklaması olamaz.Enson eurocup finali oynadığımızda izlemiştim yıllar sonra tekrar izleyeyim dedim evlerden ırak bu basketbol değil.

Anlaşılan altyapıda olduğu gibi basketbol şubesinde de büyük torpil ve kıyakçılık var.Buğrahan göksenin ve emirhan gibi 3 yetenek fakirinin basketbol oynamasının başka açıklaması olamaz.Enson eurocup finali oynadığımızda izlemiştim yıllar sonra tekrar izleyeyim dedim evlerden ırak bu basketbol değil.
Diğerlerini anlayabilirim de göksenini bir türlü anlayamıyorum. Basketbol şubesinin mert hakanı gibi bir şey bence

Mert Hakan soytarı ama öyle çöp topçu da değil bir anadolu kulübünde iş yapar ama Göksenin ve Buğrahan ın olayı büyük skandal büyük ihtimalle birinin torpillisi olarak kadroda yer buluyorlar.
Buğrahanın kariyeri boyunca tek iyi anı fransaya karşı art arda kaçırmadan atarak geri dönüşü başlatmasıydı (cedi tüy dikti maç sonu) ama gökseninde o da yok. Bir de kaptan olmuş

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık