Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Basketbol Sohbet

Basketbol Avrupa’da sezon başladı. Türk Telekom EuroCupta ilk maçında şu an.

Euroligde 2
Eurocupta 3
Şampiyonlar Liginde 4
FIBA Europacupta 2 takım olmak üzere 11 takımımız kupalarda mücadele edecek. Başarılı bir sezon olur umarım.

Ergin Ataman, Türkiye millî basketbol takımı çalıştırmayı bırakmalıdır. İstifa etmelidir kanımca. Bir insan Galatasaraylı olabilir bunda hiç sorun yok ama milli takım yönetirken bu şekilde hareket yapıp ay yok ben aslında o maksatla yapmadım diyorsa işgüzardır.

Keza milli takımın başında da başarısız olmuştur...

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin kadın basketbol maçı var. Süper Kupa finaliymiş. Fenerbahçe sürekli oyuncu değiştirebiliyor, bizim takım 5 oyuncuyla dönüyor. Şimdi Gardımız sakatlandı. Maç seyircisiz olunca kdının ağlamaları duyuluyor.

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin kadın basketbol maçı var. Süper Kupa finaliymiş. Fenerbahçe sürekli oyuncu değiştirebiliyor, bizim takım 5 oyuncuyla dönüyor. Şimdi Gardımız sakatlandı. Maç seyircisiz olunca kdının ağlamaları duyuluyor.
Açıkçası kadın basketbolu çok zevksiz bir spor. Maçta izlerken iyi basketbol oynuyor diyebileceğim Fenerbahçeden 1-2 oyuncu ve bizden de Mühl ve Hillsman vardı.

Mühl sakatlandıktan sonra oyun koptu zaten. Rotasyon çok dar. Bu maç özelinde sakatlanan Mühl dışında 4 oyuncu neredeyse hiç dinlenmedi. Winterbrun 40 dakika oynadı. Buna rağmen Mühl sakatlık yaşamasaydı maçın finali daha başa baş gelirdi. Rotasyon darlığından çok sakatlık oluyormuş. İzleyenler öyle diyor. Takımın en az 3-4 takviyeye ihtiyacı var ki bir şeye benzesin. Bir de Aziz Akkaya'nın gitmesi lazım.

Olayları biliyorum ama spor terörü diye lanse edilmemesi garibime gitti. Spor gündemini yakın takip eden sen bile duymamışsın mesela.
Olayı duydum canım ama detaylarıyla, kim ne yapmış bilmiyorum. Maç baya gündem olmuştu çünkü iki Türk takımının Avrupada süper kupa maçına çıkıyor olması güzel gündemdi. Dün maçı izleyecektim zaten de işlerim yoğunlaştı o yüzden açamamıştım. Bugün boşluğum olunca baktım.

Euro 2025 elemeleri başladı. Şu an Macaristan ile oynuyoruz. Hanga'yı saymazsan oyuncuların tamamı vasat altı bir takım. Onlara bile %100 üstünlük kuramıyoruz. Hidayet Türkoğlu başta olmak üzere tüm yetkililer ülke basketbolunu mahvettiler. Zaten basketbola hiç ilgi yok artık, voleybolun çok gerisinde. Anadolu Efes ve Fenerbahçe'nin Euroleague'de oynaması ilgiyi az da olsa canlı tutuyor ama o kadar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık