İhanet yoktur diye sanıyorum.Kid teklifi kabul etmeyip zindanda çürümeyi tercih etti diğerleri etmedi.Bunu ihanet olarak görüyorsan o bakış açısına kalıyor.Kaidou'nun adamı olup Kid'e ihanet etmesini kastetmiştim ben. Sen meyve gücü ile kendisi yerine birilerinin ölmesini kastetmişsin sanırım.
Kaidou Kid'i döverken boş boş bakmaları ihanet. Shanks'ı indirmek için ittifak kurdular bunlar. Shanks beklediklerinden güçlü çıksa yine Shanks'ın tarafına geçip Kid'in dayak yemesini mi izleyeceklerdi? Ben bunu ihanet olarak görüyorum.İhanet yoktur diye sanıyorum.Kid teklifi kabul etmeyip zindanda çürümeyi tercih etti diğerleri etmedi.Bunu ihanet olarak görüyorsan o bakış açısına kalıyor.
Daha ne olduğunu bilmiyoruz. Dövüşten kaçıp direk kaidonun tarafına geçtiyse ihanettir benim için. Ama dövüşüp yenildikten sonra bükemediğin eli öpüceksin kıvamına geldilerse bu ihanet değildir benim için.Sonuçta Kidde'de sunmuştur o geçme şansını kusura bakmayın ama herkes Luffy gibi ana karakter değil.Kaidou Kid'i döverken boş boş bakmaları ihanet. Shanks'ı indirmek için ittifak kurdular bunlar. Shanks beklediklerinden güçlü çıksa yine Shanks'ın tarafına geçip Kid'in dayak yemesini mi izleyeceklerdi? Ben bunu ihanet olarak görüyorum.
İlk dediğin şeyin hiçbir izahı yok zaten. Üstünde hiçbir yara izi falan yok, Kid kan içindeyken Apo sağlam "gibiydi." Senin dediğin gibi olmuş olsa bile, bunun ana karakter olmakla ilgisi yok. Bir Yonkou'ya yenildiğin zaman hemen onun emrine gireceksen, gidip Yonkou indirmek için ittifak kurmayacaksın.Daha ne olduğunu bilmiyoruz. Dövüşten kaçıp direk kaidonun tarafına geçtiyse ihanettir benim için. Ama dövüşüp yenildikten sonra bükemediğin eli öpüceksin kıvamına geldilerse bu ihanet değildir benim için.Sonuçta Kidde'de sunmuştur o geçme şansını kusura bakmayın ama herkes Luffy gibi ana karakter değil.
Vaay güzel fikir ama uyanış sanırım bayağı özel bir durum .Güce koyulan sınırları kaldırmak üzerine tasarlanmış gibi.Uyanışını en çok merak ettiğim nadir karakterlerden.
Ölümsüzlüğe kadar yolu var.
Benim düşüncem eğer rakiplerinden kan veya bir saç kılı koparabildiğinde saldırıları onlara yansıtabilir gibime geliyor.Vaay güzel fikir ama uyanış sanırım bayağı özel bir durum .Güce koyulan sınırları kaldırmak üzerine tasarlanmış gibi.