II. Invictus 19 Eki 2021 #223 Son bölüm spoilerlarına göre Gizli İçerik İttifak yaptığı Kid'in 1 kolunun olmadığını bilmeyen adam. Bölüm çıkınca editler ya da silerim. Çok umutluydum bu karakterden ama olmadı.
Son bölüm spoilerlarına göre Gizli İçerik İttifak yaptığı Kid'in 1 kolunun olmadığını bilmeyen adam. Bölüm çıkınca editler ya da silerim. Çok umutluydum bu karakterden ama olmadı.
elisa 19 Eki 2021 #224 Serideki en kaliteli tasarımlardan birine sahip. ama; Joey Jordison'un kemiklerini sızlatıyor.
artyomdh 19 Eki 2021 #225 Kendisi bundan sonra hayatına Dressrosa'da salaş bir kafede tarot falı bakarak devam eder.
Euron Greyjoy 19 Eki 2021 #227 Euron Greyjoy dedi ki: Hawkins tasarımını beğendiğim bir karakterdi.Kid ile de ortak olunca kendisinden ümidim vardı ama Killer'a yenilmesi tam bir hayal kırıklığı.. Genişletmek için tıkla ...
Euron Greyjoy dedi ki: Hawkins tasarımını beğendiğim bir karakterdi.Kid ile de ortak olunca kendisinden ümidim vardı ama Killer'a yenilmesi tam bir hayal kırıklığı.. Genişletmek için tıkla ...
Onizuka 19 Eki 2021 #228 İş bu raddeye geldiğinde bile pislik çıkarıyor Kid'e büyü yapmışmış şimdi taraf değiştirmeyeceksin de ömrün boyu Kaido köpekliğimi yapacaksın amacın ne köpek Killer alır aklını böyle.
İş bu raddeye geldiğinde bile pislik çıkarıyor Kid'e büyü yapmışmış şimdi taraf değiştirmeyeceksin de ömrün boyu Kaido köpekliğimi yapacaksın amacın ne köpek Killer alır aklını böyle.
Millennium Wizard 23 Eki 2021 #229 Burası Yugioh değil koçum işte adamı böyle yaparlar kartların kalbi dersen.Burası Wano yiğidin harman olduğu yer.
Burası Yugioh değil koçum işte adamı böyle yaparlar kartların kalbi dersen.Burası Wano yiğidin harman olduğu yer.
ZOROOO 23 Eki 2021 #230 Eskiden final savaşında tüm supernovalar luffy nin yanında olsun diyordum ama artık fikrim değişti.Sen gelm len hain hawkings
Eskiden final savaşında tüm supernovalar luffy nin yanında olsun diyordum ama artık fikrim değişti.Sen gelm len hain hawkings