Neden ki ?Barto tayfaya mümkün değil katılmaz.Unutun artık Barto'yu
Sadece bağdaştırdım . Sence değil mi o şekilde. Vs'lere falan girecek gibi duruyor tıpkı franky gibiBarto tayfaya mümkün değil katılmaz.Unutun artık Barto'yu
Robin antisi gibi bisey Bartonun.Vergo'nun tam gücünü gördük az çok ama barto hala muamma. Adamın tek olayının bariyer olduğunu sanmıyorum öyleyse eğer çoğu karakter yener bartoyu. Mesela Robin bile çok kolay yener.
Hoşuma gitmiyo sürekli hayranlığı. O kadar sevmiyorum merakımdan sordum Ama belki hayali olabilir. Bu arada unutmuşum bartonun yaında bi çanta vardı. Ne vardı çantada.Tayfaya şimdiye kadar gelen herkesin ortak özelliği öznel bir hayalinin olmasıydı,Franky'nin hayali Luffy ile tanışmadan önce de vardı,Nami'nin,Zoro'nun,Robinin vs vs...Ama Barto?Luffy ile tanışmadan önce boş bir mafyayken Luffy ile tanıştıktan sonra adamın hayali oluşmuş.Üstelik adamın hayali diğerleriyle aynı niteliğe sahip de değil.Diğerlerinin hayallerinin özelliği Luffy'nin hayaliyle farklı olması ama bir şekilde aynı noktada kesişmesi.Barto'nun hayali direkt Luffy'nin hayali ile aynı.One Piece'de tayfanın çok güzel bir teması var,birbirinden farklı hayallere sahip olan insanların hayallerinin bir şekilde kesişmesi ve hayallerini gerçekleştirmek için tek bir noktaya doğru gitmesi.Eğer Barto tayfaya katılırsa bu güzel tema bozulur hiç de iyi olmaz.Ayrıca şuan sizin hoşunuza gidiyor Barto'nun Luffy senpaileri ama bir süre sonra kabak tadı vermeye başlar benden söylemesi
Barto"nun hayalide Luffy ile yolculuk etmek filan çıkar.Öyle katılır tayfaya.Tayfaya şimdiye kadar gelen herkesin ortak özelliği öznel bir hayalinin olmasıydı,Franky'nin hayali Luffy ile tanışmadan önce de vardı,Nami'nin,Zoro'nun,Robinin vs vs...Ama Barto?Luffy ile tanışmadan önce boş bir mafyayken Luffy ile tanıştıktan sonra adamın hayali oluşmuş.Üstelik adamın hayali diğerleriyle aynı niteliğe sahip de değil.Diğerlerinin hayallerinin özelliği Luffy'nin hayaliyle farklı olması ama bir şekilde aynı noktada kesişmesi.Barto'nun hayali direkt Luffy'nin hayali ile aynı.One Piece'de tayfanın çok güzel bir teması var,birbirinden farklı hayallere sahip olan insanların hayallerinin bir şekilde kesişmesi ve hayallerini gerçekleştirmek için tek bir noktaya doğru gitmesi.Eğer Barto tayfaya katılırsa bu güzel tema bozulur hiç de iyi olmaz.Ayrıca şuan sizin hoşunuza gidiyor Barto'nun Luffy senpaileri ama bir süre sonra kabak tadı vermeye başlar benden söylemesi