Luffy ile meyveyi dolaylıda olsa buluşturan Shanks.One Piece için korsan çağı başlatan Roger.Birkaç karakterden birisi demişsin de, diğerleri kim acaba?
Luffy ile meyveyi dolaylıda olsa buluşturan Shanks.One Piece için korsan çağı başlatan Roger.Birkaç karakterden birisi demişsin de, diğerleri kim acaba?
Luffy ile meyveyi dolaylıda olsa buluşturan Shanks.One Piece için korsan çağı başlatan Roger.
Şu anlık anrenman yapmasını sağladı sadece. Zoro, Mihawk'tan eğitim alarak Luffy'den güçlü döndü.Kuma ne yaptı da Roger ile birlikte seriye etki edenler arasında anılıyor? Bölümde yoktu böyle bir şey.
Şu anlık anrenman yapmasını sağladı sadece. Zoro, Mihawk'tan eğitim alarak Luffy'den güçlü döndü.
Bölüm nezlinde yazsam bölüm başlığına yazardım.Soruna gelecek olursam tayfa Sabaody’de paket olmuştu.Tabiri caizse onlara bir ödül verircesine hepsini kurtardı.Bonus olarak Sunny’nin başında nöbet tuttu.Kuma ne yaptı da Roger ile birlikte seriye etki edenler arasında anılıyor? Bölümde yoktu böyle bir şey.
Bölüm nezlinde yazsam bölüm başlığına yazardım.Soruna gelecek olursam tayfa Sabaody’de paket olmuştu.Tabiri caizse onlara bir ödül verircesine hepsini kurtardı.Bonus olarak Sunny’nin başında nöbet tuttu.
Tayfanın hayatını kurtardı demek yerine ben ipten aldı derim.Sonrasında gördük ki tayfanın macerası o seviyede intihardan farksızmış.Tayfanın hayatını kurtaran bir sürü kişi var yahu. Ayrıca Sunny tekrardan yapılabilir.
Tayfanın hayatını kurtarmakla kalmadı kilit karakterle bağ kurmalarını da sağladı. Devrimcilerin hikayesinin merkezinde de gene Kuma var. Serideki robot muhabbetinin başlangıcı da gene bu adam. Önemli bir karakter.Tayfanın hayatını kurtaran bir sürü kişi var yahu. Ayrıca Sunny tekrardan yapılabilir.
Tayfanın hayatını kurtardı demek yerine ben ipten aldı derim.Sonrasında gördük ki tayfanın macerası o seviyede intihardan farksızmış.
Saygı duyarım.Anket açsak direkt etki etti diyenler çoğunluk çıkar.Onda haklısın. Kuma'nın hepsini gelişebilecekleri adaya yollaması çok önemliydi. Ben yine de hikayeye direkt etki eden birkaç karakterden birisi demezdim.