Katayı Jacki Dofu uçurur da Dof şok balonunu patlatır havadayken uçarak geri döner, digerleri 3 günlük seyahat yaparlar, arada fark olur bence.lan o zaman bu Kuma; Katayı Jackı Dofuda uçurur.
Uçurmayı seviyorsa :S

Katayı Jacki Dofu uçurur da Dof şok balonunu patlatır havadayken uçarak geri döner, digerleri 3 günlük seyahat yaparlar, arada fark olur bence.lan o zaman bu Kuma; Katayı Jackı Dofuda uçurur.
Uçurmayı seviyorsa :S
Ne alaka![]()
Dofun arkasından yancı gibi gelen Kuma mı,Doftan güçlüymüş.
Ödülleride Dof 340,Kuma 296.
Verilen mesaj net DOF>KUMA tartışılacak bir yanıda yok.
Sende sırf karşıt görüş olsun diye KUMA>DOF diyon elinde veri mi var ? Benim attugımda sübliminal mesaj varNe alaka![]()
Kuma 2 sene boyunca gelen saldırılara dayanmış bi adam. hızlı güçlü meyveside iyiSende sırf karşıt görüş olsun diye KUMA>DOF diyon elinde veri mi var ? Benim attugımda sübliminal mesaj var![]()
Yav bi git çöp askerlerden y4emiş saldırıları, DOFun yediği saldırıların hiçbirine daynamaz yamulur gider.Kuma 2 sene boyunca gelen saldırılara dayanmış bi adam. hızlı güçlü meyveside iyi
Çöp möp 2 sene çok uzun zaman Dofun o hızla kumaya fazla vuracağını sanmıyorum vursada fazla zarar görmezYav bi git çöp askerlerden y4emiş saldırıları, DOFun yediği saldırıların hiçbirine daynamaz yamulur gider.