Hakiyle aştı derken, hangi bölüm ben kaçırdım.Fiziksel hiçbir saldırıdan etkilenmeyen bir yetenek, elbette ki çok güçlü ama haki lazım, Barto b haki fakiri gibi duruyor. Bellamy hakiyle bariyeri aşinca yusuflamıştı baya. Güçlü ellerde dehşet bir meyve olurdu ama Bartoda anca bu kadar cıkıyor işte.
Aynen dediğin gibi üst seviye kişilere karşı görmedikçe konuşmaya gerek yok, çünkü ona kıçından sallama denir.Bende abartıldığını düşünüyorum bu meyvenin.İllaki güçlü de Zoro falan bariyer mariyer dinlemez bence.Zor da olsa kırar.Hatta Sanji bile o bariyeri kırabilir.Bunların üstü seviyedeki adamlar içinde konuşmaya gerek yok zaten.
Bencesini de mi yazamıcaz ? Tam olarak neye bu kadar tepki verdin ?Aynen dediğin gibi üst seviye kişilere karşı görmedikçe konuşmaya gerek yok, çünkü ona kıçından sallama denir.
Sencesini yaz banane, yazamazsın diyen mi var :S Sana katıldım, ama son cümlede. Sen sencesini yazmışsın ben bencesini, etkiye tepki bu.Bencesini de mi yazamıcaz ? Tam olarak neye bu kadar tepki verdin ?