Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Baldur's Gate 3 (2023)

Ne yazık ki item yok... Üstlerine yere baktım yok. Örümcek öleli çok oldu. Sadece idventorymde kırık olan var onuda büyük ihtimalle önceden almıştım. Sanırım oyun buga girdi
Aşağıdaki linkte benzer bir sorun ile karşılaşan birisi var, bunun da önüne anladığım kadarıyla haritada işaretlediği noktadan "hız iksirleri" kullanıp daha fazla mesafe katetmeni sağlayıp 2 tur içerisinde ay ışığı kulelerine erişebiliyormuşsun. Kule içerisinde ise kırık fenerleri tamir etmeye yarayan yer varmış. Zayıf lanetten kurtulmak için bunu deneyebilirsin, fener tamirine hiç ihtiyacım olmamıştı o yüzden kulede nerede var bakmaklazım.

I found a workaround for the missing pixie bell bug : r/BaldursGate3

Ben bu oyunu en az 6 defa oynamışımdır. Sonradan oyuna play station oyuncuları için de modlar eklendi. Bir de öyle bitirdim. En son şeref modunda oynarken act 2 de final bossuna yenildim. Şeref modunu o anda bitti. Takım yenildiği an oyun bitiyor.
Şimdi soruma geçiyorum. Bir kişi oyunda şeref moduyla başlayıp mod alsa sonra oyunun sonuna doğru bu modu iptal etse yine şeref modu kupasını alabilir mi? Oyunda almadığım tek kupa olduğu için almak istiyorum.

Ben bu oyunu en az 6 defa oynamışımdır. Sonradan oyuna play station oyuncuları için de modlar eklendi. Bir de öyle bitirdim. En son şeref modunda oynarken act 2 de final bossuna yenildim. Şeref modunu o anda bitti. Takım yenildiği an oyun bitiyor.
Şimdi soruma geçiyorum. Bir kişi oyunda şeref moduyla başlayıp mod alsa sonra oyunun sonuna doğru bu modu iptal etse yine şeref modu kupasını alabilir mi? Oyunda almadığım tek kupa olduğu için almak istiyorum.
Öldükten sonra devam edince o başarımı alamıyorsun diye biliyorum.

Az önce oyunda yine hiç denk gelmediğim biyere denk geldim şu karanlıkaltindaki robot vardı ya oraya giderken üstte bir mağara vardi onu biliyordum ama alttada mağara varmış cücenin biri toplamış şu su yaratiklarini yaratiklar zaten spastik birbirinizi öldürün diyor ilk defa denk geldiğim bi mağara daha önce hiç denk gelmemiştim buraya şeref modu zormuş efsanevi aksiyonlar veriyor bosslara cidden çok zorlayıcı oluyor mesela örnek act 1 de örümceğe saldirirsak ilk saldirani 3 tur boyunca hapseden bir kozaya hapsediyo yada şu kizi kaçiran kocakarinin efsaneside büyü yaptikça klon çikarmasi gibi zorlayici puhuya ekstra eşini çağiriyor gibi gibi şimdilik partimin durumu iyi zor görünüyor ama başarıcam

110+ saati devridim oyunda (hala bitmedi) bu ne güzel bir oyundur gerçekten. Hala yeni yeni şeyler öğreniyorum oyun hakkında ve oynarken kafamda diğer sefer şunu yaparım diye oto. olarak hayal etmeye başladım. Sadece zihnimde oyunu 10+ kez yeniden oynadım herhalde pratiğe dökmesi kaldı.
Oyunda elimden geldiğince her şeyi göre göre gitmeye çalışıyorum tek hayal kırıklığım aynı anda shadowheart ve karlach'la romance yapamamak. Bunun harici bu 110 saat sonunda tüm karakterlerim 12 lvl iken karakterimize multi-class yapılabileceğini öğrendim ve bunun kahroluşunu yaşıyorum biraz. Bir de yalan olmasın wyll'in peder'e hizmet eden bacımıza bi ara gökten zembille balta indirecektim hayatını bana 2 kez borçlu olan kadın gelmiş bana racon kesiyor. Aynısı imparator olacak hıyar içinde geçerli şeytanı tokatlamışım bana gaza gelme diyor. Beni bu saatten kim indirebilir krdşm.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık