mantıklıBelki kalıp sayısına güvenip seçtiği 2 iteme dikkat etmez diye düşündüm.
![Başparmak yukarı :thumbsup: 👍](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/1f44d.png)
mantıklıBelki kalıp sayısına güvenip seçtiği 2 iteme dikkat etmez diye düşündüm.
GölgeLanetini kaldırma görevi var onu yap mutlakaAct 2'ye geldim, gözüme çok kısa geldi, Thorm aile yadigarı görevi ve hapishanedekileri kurtar görevi dışında başka bir görev yok. Görevlerin kendileri mi çok uzun?
Bir de hapishane müdürünün odasından karşıya geçtim bir boşluk var böyle nautiloid tarzı bir mekan ne alaka anlamadım.
Ben de geçen girdim kısa sandım ama... yer altına bir giriyon bitmiyor sürekli bişiler.Act 2'ye geldim, gözüme çok kısa geldi, Thorm aile yadigarı görevi ve hapishanedekileri kurtar görevi dışında başka bir görev yok. Görevlerin kendileri mi çok uzun?
Bir de hapishane müdürünün odasından karşıya geçtim bir boşluk var böyle nautiloid tarzı bir mekan ne alaka anlamadım.
Yurgiri gördün mü?Ben de geçen girdim kısa sandım ama... yer altına bir giriyon bitmiyor sürekli bişiler.
O görev buga girdi.GölgeLanetini kaldırma görevi var onu yap mutlaka
Onu görmeden bitiremiyon ki shadowheathın şeyiniYurgiri gördün mü?