Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Baldur's Gate 3 (2023)

Lae'zel'in flörtleşme tavırları beni benden aldı. Dobra ve dominant tarzı beni aşırı etkiledi. Doyurmak ve doyurulmak istiyorum tarzı bir şey söyledi. Hem etkilendim hem aşırı güldüm.:ehe:

Gölgeyürekle kampta tartışmaları sonrası direk ondan yana çıktım. Maalesef Gölgeyürek'in sevimliliği ve güzelliği Lae'zel'in kroluğuna dominant tarzına karşı koyamadı. :d

@Tiksav Lee Ethel'i de dövemeden saldım. Ana karakterimi öldürdü. Baya canı gitmişti ama güç bela gitti dövüş. Sonra anlaşma yaptık. Kızı bıraktı, kendisini saldım ve bana ayrıca ödül olarak kabiliyet puanı vardı. Pislik kadını bırakmak istemiyordum ama işkence oldu dövüş yenemem diye düşündüm. :D

Mayrine denen kız da ayrı denyo. Gitmiş anlaşma yapmış. Bebeğini verecekmiş Ethel'e. Kocasının diriltilmesi için anlaşmış. Ayrı bir görev çıktı Mayrine'e yardım etmek için Ethel'in odasını ara diye ama ona bakamadım. Ana karakter ölünce fellik fellik diriltme büyüsü aradığım için uğraşamadım onla...
Oo ben o detayları bilmiyorum anlaşma ıvır zıvırını kız öldü lootuma baktım ben kslmsms o karı zor ya.

Pazartesi alıcam oyunu.

Al yapıştır. Elden Ring sonrası Baldurs Gate 2.oldu. Aklımda hep oyun var oynamadığım zamanlarda. Düşünüyorum ileride neler olacak. Ulan şu görevin akıbetini nasıl ilerleyecek diye düşünürken buluyorum kendimi. Bir an önce eve gideyim de oynayayım diyorum kendime hep. :D

Al yapıştır. Elden Ring sonrası Baldurs Gate 2.oldu. Aklımda hep oyun var oynamadığım zamanlarda. Düşünüyorum ileride neler olacak. Ulan şu görevin akıbetini nasıl ilerleyecek diye düşünürken buluyorum kendimi. Bir an önce eve gideyim de oynayayım diyorum kendime hep. :D
Gönül ister Elden Ring’de alalım ama o baya pahalı. Dolara geçtikten sonra indirimle alınır belki.

Gönül ister Elden Ring’de alalım ama o baya pahalı. Dolara geçtikten sonra indirimle alınır belki.
Elden Ring 300 iken yapıştırmıştım ben. Bu oynama imkanım yoktu benimde. Pc kaldırmıyor. Xbox’da yok. Şansıma fiber geldi mahalleye 3 hafta önce. Sırf oynamak için Geforce Now ve oyunun satın aldım :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık