Azula ve Mai tombiğinden kat kat iyidir.
Azula ve Mai tombiğinden kat kat iyidir.
Toph'un daha 10-12 yaşlarında çocuk olması lazım.Miya baya baya güzel. Azula gibi fıstığı şişman yapıp toph için bu kızı mi seçmişler.
Ben siyahi çok değişik bir yorum bekliyordum. Buna da şükür diyeceğiz.Toph'un daha 10-12 yaşlarında çocuk olması lazım.
Reis izlemedim zaten ilk sezonu bu sezonu da izlemem bıraktım artık bu dizi olaylarını sarmıyorBen siyahi çok değişik bir yorum bekliyordum. Buna da şükür diyeceğiz.
Ben izledim aslinda fena değil diyecektim ama düşündüm de asla dönüp tekrar bakmamışim. Güç yüzükleri de öyle. Bir şeye dönüp bakmıyorsan sıkıntı vardır. Azula falan yağ tulumu gibiydi. Anime tarzı yapımları uyarmak zor ama bunlar şeyini çıkarıyor. En iyisi izlememek.Reis izlemedim zaten ilk sezonu bu sezonu da izlemem bıraktım artık bu dizi olaylarını sarmıyor![]()
O azula'yı gördükten sonra nasıl izledin laBen izledim aslinda fena değil diyecektim ama düşündüm de asla dönüp tekrar bakmamışim. Güç yüzükleri de öyle. Bir şeye dönüp bakmıyorsan sıkıntı vardır. Azula falan yağ tulumu gibiydi. Anime tarzı yapımları uyarmak zor ama bunlar şeyini çıkarıyor. En iyisi izlememek.
Hayır Azula ve Mai güzel kızlar gidipte öyle bir cast seçmek kimin aklına geldi, şimdi ben Zuko ya bir şey diyor muyum? Olmuş mu yani olmuş ama Azula güzel kız seçtikleri oyuncuya bak körler.Ben izledim aslinda fena değil diyecektim ama düşündüm de asla dönüp tekrar bakmamışim. Güç yüzükleri de öyle. Bir şeye dönüp bakmıyorsan sıkıntı vardır. Azula falan yağ tulumu gibiydi. Anime tarzı yapımları uyarmak zor ama bunlar şeyini çıkarıyor. En iyisi izlememek.
Söve sove izliyoruz. Sen ring of powers'i nasıl izliyorsun onu anlatO azula'yı gördükten sonra nasıl izledin la![]()
Toph bunlardan daha güzel seçmişler.daha diğer castlarda şişman siyahi Hintli falan doldurdukca doldururlar.Hayır Azula ve Mai güzel kızlar gidipte öyle bir cast seçmek kimin aklına geldi, şimdi ben Zuko ya bir şey diyor muyum? Olmuş mu yani olmuş ama Azula güzel kız seçtikleri oyuncuya bak körler.
İlk sezonu izledim yaptım öyle bir cahillik ama 2'ye bakmadım.Söve sove izliyoruz. Sen ring of powers'i nasıl izliyorsun onu anlat
:d bizde öyle. Ateş kralı bilinmez gerilimini ilk sezonda verdiler. Sünepe Jin iyi vücut yapmış ama hakkını yiyemem. Normalde Azula'yi da çok severim. Gerçek bir ateş bükücü.
Toph bunlardan daha güzel seçmişler.daha diğer castlarda şişman siyahi Hintli falan doldurdukca doldururlar.