Kendisinden daha iyi bir hayvan yoldaş yoktur kurgusal evrenlerde.1. Sezon 16. bölümü de izledim. Benim için dizinin yıldızı tartışmasız Appa'dır. Fena dövüşüyor.
Kendisinden daha iyi bir hayvan yoldaş yoktur kurgusal evrenlerde.1. Sezon 16. bölümü de izledim. Benim için dizinin yıldızı tartışmasız Appa'dır. Fena dövüşüyor.
Avatar rehberi olmadı boşuna...Kendisinden daha iyi bir hayvan yoldaş yoktur kurgusal evrenlerde.
Rokuninki de iyiydi. Beraber öldülerdiKendisinden daha iyi bir hayvan yoldaş yoktur kurgusal evrenlerde.
Normalde bu yorumu da beğenirdim ama ocak dışı olduğun için beğenmiyorumSozininki de iyiydi. Beraber öldülerdi
Niye ocakdışı olduk yahu. Ayrıca adamın adını yanlış yazmışım. Nesini beğeniyon?Normalde bu yorumu da beğenirdim ama ocak dışı olduğun için beğenmiyorum
Ne söylemeye çalıştığını anladım niyetini 5 km öteden anlarım RoshiNiye ocakdışı olduk yahu. Ayrıca adamın adını yanlış yazmışım. Nesini beğeniyon?
O ayıbı ben mi yaptım lan. Kurgudaki eksiği söyledim sadece. Gören de adama sövmüşüm sanır.Ne söylemeye çalıştığını anladım niyetini 5 km öteden anlarım Roshi
Aang'e yaptığın ayıptan sonra artık bizimle değilsin
1. Sezon 16. bölümü de izledim. Benim için dizinin yıldızı tartışmasız Appa'dır. Fena dövüşüyor.
Hem sadık hem güçlü hem tatlı bir karakter.Avatar rehberi olmadı boşuna...
Bir önceki su bükücü avatar da böyle keyfi takılıyordu galiba di miEmin ol elimden geleni yaptım. Ardımda dengelenmiş bir dünya bıraktım ama işlevsiz bir avatar geleceğini tahmin edemedim...
Peluş'tan iyi olduğu kesin.Hem sadık hem güçlü hem tatlı bir karakter.