Roku demek Aang demek, üzdün...En beceriksiz avatar diye konu açasım var. Ama şıklara Roku veya Kuruk'tan başkasını koymaya gönlüm el vermez diye çekiniyorum.
Roku demek Aang demek, üzdün...En beceriksiz avatar diye konu açasım var. Ama şıklara Roku veya Kuruk'tan başkasını koymaya gönlüm el vermez diye çekiniyorum.
Roku iyi bir mentor ve bilge bir adam ama çok kötü bir avatar... MaalesefRoku demek Aang demek, üzdün...
Öyleyse sokka > zoro der miyiz?Mihawk'tan daha iyi kılıç ustası...
Evet...Öyleyse sokka > zoro der miyiz?
Kalbi temiz ayrıca tarzı çok ciks.Roku iyi bir mentor ve bilge bir adam ama çok kötü bir avatar... Maalesef
Doğru. Yahu adamı seviyorum zaten Ama bir diğer avatarların icraatlerine bir bununkilere bakıyorum, sonrası hüsran Bir de daha Korra'yı beğenmezlerKalbi temiz ayrıca tarzı çok ciks.
Sen abdülhamidi savundun !Roku beceriksiz bir Avatar değildir, aksine başarılıdır. Adamın en yakın dostu, kardeşi bildiği adam dünya barışını tehdit ettiğinde karşısına dikilip haddini bildirmiştir. Avatarlık süresi boyunca dünya barışını en yakın dostundan bile korumayı başarmıştır. Sozin ölümünü fırsat bilip kısacık sürede planlarını gerçekleştirmiş. Bu mevzuda asıl başarısızlık her Avatar döngüsünde yeni Avatarın olmadığı dönemlerde savaş çıkarmaya çalışan tek ulusu durduramayan diğer üç ulustur.