Hemen galeyana gelmeyin.Gerçekten bu kız mı yaptı bunu?
Yapacağın işe tüküreyim İsayama.
Reiner'ın Shiganshina'da yaptığını yapacak, şu zihni bedene yollama zamazingosu.
Hemen galeyana gelmeyin.Gerçekten bu kız mı yaptı bunu?
Yapacağın işe tüküreyim İsayama.
Benim tek meselem bu sığır kızdan böyle bir hareket görmek. Hani en son görmek istediğim şeylerden biriydi. Benim için serinin en irrite edici kısmı bu kızın olduğu yerlerdi.Hemen galeyana gelmeyin.
Reiner'ın Shiganshina'da yaptığını yapacak, şu zihni bedene yollama zamazingosu.
Titan bağlantısı yokken nasıl yapacak? Reiner yaptığında titanına bağlıydı. Belki de Zeke'nin ki gibi bir olay olacaktır.Hemen galeyana gelmeyin.
Sevdiğim bir karakterin başına hoş şeyler gelmiyor. Zeke değil ama çoğu kişinin de sevdiği bir karakter.La tartışmayın şu spoiler'ı zaten panik oldum.
@Bilture19 "Kaybettik" deyince aklıma çok fena şeyler geldi.
Dev olunca iyileşiyor onlar.O değilde çene titanı erenin bacaklarını yememiş miydi ? Resimde resmen pantolonu falan normal
Reiner'ın da bağlantısı yoktu.Titan bağlantısı yokken nasıl yapacak? Reiner yaptığında titanına bağlıydı. Belki de Zeke'nin ki gibi bir olay olacaktır.
Reiner'ın sadece ensesini patlatmamışlar mıydı? Yoksa vücut olarak hala devin içindeydi diye hatırlıyorum nedense.Reiner'ın da bağlantısı yoktu.
Levi, Reiner'ın ensesini kılıcı ile kesmeye çalışıp becerememişti. Reiner bu sırada duvardan düşüyordu ve anlık olarak herkes bilinci gitti zannetmişti.Reiner'ın sadece ensesini patlatmamışlar mıydı? Yoksa vücut olarak hala devin içindeydi diye hatırlıyorum nedense.