Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Attack on Titan

Manganın sonu hakkında

• Kullanılan toplam oy
    124
Sen devamına nasıl daha fazla yükseldin? Yeni bir evren tanıdık tanıdıkça daha çok bilinmez ortaya çıktı. Yer yer aksiyonun yer yer korku ve çaresizliğin dibine vurduk okuyup, izlerken. Bütün bunların finalini mangaka on numara bağlayınca seri zirvesini gördü. O noktadan sonra ne aynı yere bir daha çıkabildi eser ne de aynı etkileyiciliği yakalayabildi. İlk 90 bölümü, animede sanıyorum ilk üç sezona denk gelen kısmı efsanedir. Gerisinin o kadar bir olayı yok.
Devamına yükselmeyip de ne yapacaktım? 90. Bölümde bir anda gizemler çözülmedi ki, aksine oradan sonra daha fazla gizem çıktı ortaya. Reiner'ın karakterinin mükemmel ölçüde ince ince işlenmesi, Savaşçıların Paradis'e adım attıktan sonra yaşadıkları, dev güçlerinin nasıl ortaya çıktı, karakterlerin nihai amaçlarının neler olduğu, Marley ve Eldia'nın tarihi, Eldialıların neden ve nasıl adaya vardıkları, ve Allah aşkına serinin net olarak zirvesi olan Paths bölümleri varken ilk 90 bölüm oldukça zayıf kalıyor. Hatta ilk 36 bölümün (Animenin ilk sezonu) o kadar da ahım şahım bir tarafı yoktu zaten.

Devamına yükselmeyip de ne yapacaktım? 90. Bölümde bir anda gizemler çözülmedi ki, aksine oradan sonra daha fazla gizem çıktı ortaya. Reiner'ın karakterinin mükemmel ölçüde ince ince işlenmesi, Savaşçıların Paradis'e adım attıktan sonra yaşadıkları, dev güçlerinin nasıl ortaya çıktı, karakterlerin nihai amaçlarının neler olduğu, Marley ve Eldia'nın tarihi, Eldialıların neden ve nasıl adaya vardıkları, ve Allah aşkına serinin net olarak zirvesi olan Paths bölümleri varken ilk 90 bölüm oldukça zayıf kalıyor. Hatta ilk 36 bölümün (Animenin ilk sezonu) o kadar da ahım şahım bir tarafı yoktu zaten.
Sana yükselme demedim nasıl daha fazla yükseldin dedim. Sen ne zamandır bu seriyi takip ediyorsun bilmiyorum da benim bir 8-9 senem vardır en az. Şu serinin hangi aşamada efsane olarak anıldığının hangi aşamada insanların aklını aldığının bilincindeyim birebir yaşadım o dönemleri. Bu etkiyi yapan şey ilk 90 bölümlük kısımdı. SNK'yi SNK yapan dönem o dönemdir. Sen kalkmış nasıl daha iyi buldunuz muhabbeti yapıyorsun bu kısma.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık