Erwin ölmeden önce >>> Erwin öldükten sonra işte kısaca.Cidden ilk 90 bölümü 90-125 arasından üstün nasıl gördünüz?
Erwin ölmeden önce >>> Erwin öldükten sonra işte kısaca.Cidden ilk 90 bölümü 90-125 arasından üstün nasıl gördünüz?
İlk 90 bölümde Erwin vardı.90-125 arasında ise yoktu.Cidden ilk 90 bölümü 90-125 arasından üstün nasıl gördünüz?
İnsanların seriye aşık olmasını sağlayan ilk 90 bölümdü. Devamı kötü olmasa da 125 sonrasının yokuş aşağı gittiği ortada.Cidden ilk 90 bölümü 90-125 arasından üstün nasıl gördünüz?
Devamına yükselmeyip de ne yapacaktım? 90. Bölümde bir anda gizemler çözülmedi ki, aksine oradan sonra daha fazla gizem çıktı ortaya. Reiner'ın karakterinin mükemmel ölçüde ince ince işlenmesi, Savaşçıların Paradis'e adım attıktan sonra yaşadıkları, dev güçlerinin nasıl ortaya çıktı, karakterlerin nihai amaçlarının neler olduğu, Marley ve Eldia'nın tarihi, Eldialıların neden ve nasıl adaya vardıkları, ve Allah aşkına serinin net olarak zirvesi olan Paths bölümleri varken ilk 90 bölüm oldukça zayıf kalıyor. Hatta ilk 36 bölümün (Animenin ilk sezonu) o kadar da ahım şahım bir tarafı yoktu zaten.Sen devamına nasıl daha fazla yükseldin? Yeni bir evren tanıdık tanıdıkça daha çok bilinmez ortaya çıktı. Yer yer aksiyonun yer yer korku ve çaresizliğin dibine vurduk okuyup, izlerken. Bütün bunların finalini mangaka on numara bağlayınca seri zirvesini gördü. O noktadan sonra ne aynı yere bir daha çıkabildi eser ne de aynı etkileyiciliği yakalayabildi. İlk 90 bölümü, animede sanıyorum ilk üç sezona denk gelen kısmı efsanedir. Gerisinin o kadar bir olayı yok.
125 sonrasına dair bir şey demedim zaten ben de sevmiyorum. 125'ten sonra cidden beğendiğim bölüm sayısı üçü geçmez.İnsanların seriye aşık olmasını sağlayan ilk 90 bölümdü. Devamı kötü olmasa da 125 sonrasının yokuş aşağı gittiği ortada.
Sana yükselme demedim nasıl daha fazla yükseldin dedim. Sen ne zamandır bu seriyi takip ediyorsun bilmiyorum da benim bir 8-9 senem vardır en az. Şu serinin hangi aşamada efsane olarak anıldığının hangi aşamada insanların aklını aldığının bilincindeyim birebir yaşadım o dönemleri. Bu etkiyi yapan şey ilk 90 bölümlük kısımdı. SNK'yi SNK yapan dönem o dönemdir. Sen kalkmış nasıl daha iyi buldunuz muhabbeti yapıyorsun bu kısma.Devamına yükselmeyip de ne yapacaktım? 90. Bölümde bir anda gizemler çözülmedi ki, aksine oradan sonra daha fazla gizem çıktı ortaya. Reiner'ın karakterinin mükemmel ölçüde ince ince işlenmesi, Savaşçıların Paradis'e adım attıktan sonra yaşadıkları, dev güçlerinin nasıl ortaya çıktı, karakterlerin nihai amaçlarının neler olduğu, Marley ve Eldia'nın tarihi, Eldialıların neden ve nasıl adaya vardıkları, ve Allah aşkına serinin net olarak zirvesi olan Paths bölümleri varken ilk 90 bölüm oldukça zayıf kalıyor. Hatta ilk 36 bölümün (Animenin ilk sezonu) o kadar da ahım şahım bir tarafı yoktu zaten.
Umarım o değildir.Final cildiyle birlikte son bölümün ekstra sayıları da çıkacakmış ve sızıntılar gelmeye başladı.
Mikasa yanında kocası ve çocuğu ile birlikte( kocası Jean’a benziyormuş belki odur.) Eren’in mezarını ziyaret ediyormuş.
Öyle birşey olursa Isayama sağlam söverim.Final cildiyle birlikte son bölümün ekstra sayıları da çıkacakmış ve sızıntılar gelmeye başladı.
Mikasa yanında kocası ve çocuğu ile birlikte( kocası Jean’a benziyormuş belki odur.) Eren’in mezarını ziyaret ediyormuş.
Daha da beter bir spoiler var ama o kesin olmadığı için yazmayayım şimdilikÖyle birşey olursa Isayama sağlam söverim.