Beğenmicen eminim gerçi beğenme şeyin olabilir ama beğenme ya gerek yok.Sen halen finalde misin vah vah vah Ya ben finali begenirsem ? AASSAD
Yoksa sen bunca zaman ? Bunca zaman arkamdan yarim memo mu diyordun heee Eyi okumayayim o zaman ?
Beğenmicen eminim gerçi beğenme şeyin olabilir ama beğenme ya gerek yok.Sen halen finalde misin vah vah vah Ya ben finali begenirsem ? AASSAD
Yoksa sen bunca zaman ? Bunca zaman arkamdan yarim memo mu diyordun heee Eyi okumayayim o zaman ?
Ahhh banlıymış Raynır..... O böyle manga okuması yapmayı severdi.....Ne teorisi vardi kanki ? Eger konusu falan varsa atabilir misin ? Ya da aklinda kalani spoiler seklinde yaz
Allah belami versin cumlede ne soylemek istedigini anlayana kadar indirdim mangalari sildim. Tamam okumuyorum da begenmiyorum da :ADSASA: Ama bu kadar kotu olmasi yazik olmus ya :/ 3. sezon sonlarini da sevmistimBeğenmicen eminim gerçi beğenme şeyin olabilir ama beğenme ya gerek yok.
Oku oku daha sohbet edip, derin konuşmalara giricez hahahahAllah belami versin cumlede ne soylemek istedigini anlayana kadar indirdim mangalari sildim. Tamam okumuyorum da begenmiyorum da :ADSASA: Ama bu kadar kotu olmasi yazik olmus ya :/ 3. sezon sonlarini da sevmistim
Derinlere mi uwuuuu. Yoksa senin de mi teorilerin vardi wata-tannnnnnnnnnnnOku oku daha sohbet edip, derin konuşmalara giricez hahahah
Ben yazmış olsaydım liboş İşimama gibi el ele tutuşturmazdım. Bambaşka yerleri tutarlardı.Bu mangayı @Yubashiri-sama yazdı
10 tane ereni topla Levi ile çarp çıkan sonuca Mikasa'yı ekle yine Luffy etmez.
Peki neden bu konu?Luffy çöptür.