Bölümü okurken sageyo tu sageyo diye içimden bir ses geldi ama ben erenin tarafını tutuyorum. Bütün evren ölmeyi hakediyor. Suçsuz paradise adasına karşı yapılan zulum durmalıydı. Eren reis halletti. Eline Sağlık EREN.
Paradise halkı tek zulüm gören halk mı? Küçük Faşo diğer zulüm gören halkların rızasını aldı mı? Belki onlar istemiyordur. Belki Fesli Çocuk yine de herkesin yaşamasını istiyordu. Tabii Fesli Çocuk’la Eren’in arasında ince bir fark. Fesli Çocuk insan, Eren borderline soykırımcı manyağın teki.Bölümü okurken sageyo tu sageyo diye içimden bir ses geldi ama ben erenin tarafını tutuyorum. Bütün evren ölmeyi hakediyor. Suçsuz paradise adasına karşı yapılan zulum durmalıydı. Eren reis halletti. Eline Sağlık EREN.
Bunlar hep birbirini tetikliyor Eren bir gün sabah uyandığında annesi devler tarafından yenilmeseydi bunların hiçbiri olmazdı fesli çocuklar her zaman ölür...Paradise halkı tek zulüm gören halk mı? Küçük Faşo diğer zulüm gören halkların rızasını aldı mı? Belki onlar istemiyordur. Belki Fesli Çocuk yine de herkesin yaşamasını istiyordu. Tabii Fesli Çocuk’la Eren’in arasında ince bir fark. Fesli Çocuk insan, Eren borderline soykırımcı manyağın teki.
Birkaç güne gelir illa. 133 spoiler yazınca bir şey çıkmıyor. Profesyonel spoilercılar göreve.Yav noldu buna çıkmadı mı ? Yok mu spoiler ey halk ..
Ölmez ki.Eğer beni Covid-19, Döviz Kuru ve Eren ile bir odaya koyup bana 2 mermi verseler, 2 mermiyi de Eren’in kafasına sıkardım.
Kitlenir bi süreliğine.Ölmez ki.
O sırada al katanayı, yapış ensesine.Kitlenir bi süreliğine.
Hitler’i, Eren’le karşılaştırdığımda barış elçisi gibi kalıyor. Tabii ki Eren...Hitler'i mi öldürürdün yoksa Eren'i mi?