Bence artık geri dönüş yok. Eren ya amacına ulaşacak ya da ölecek. Ben Mikasa’nın Eren’i konuşarak ikna etmesini istemem Naruto’ya dönmesin seri.Gerçekten sevdiğim bir karakterdi Eren ya. Böyle gördükçe üzülüyorum ve kızıyorumda. Umarım Mikasa bu bölümde dediği gibi eski Eren’i geri getirmeyi başarır.
O yıkılan devler diğer devlere barikat oldu hareketleri yavaşladı.Hange'nin amacı bu şekilde zaman kazanmaktıİyi de çok saçma 3 5 devi kesince ne oldu? Levi yi hala sakladığına göre Eren in ebesine atlatacak herhalde.... Çünkü Armin ve Mikasa malından bir halt olmaz.. Ya da bir devin gücü Leviye geçecek xd
Gabi'ye tamamızda Hange gibi bir fişek kaybedilmemeliydi bence.Yaşasa da olurduEline sağlık Eren kardeşim Hange bomboş vasıfsız bir karakterdi. Darısı Armin ve Gabi'nin başına diyeceğim ama Eren tüm kainatı yok etse Gabi malı yine de ölmez.
Bi şekilde eski haline dönüp farklı bir karar verebilir.Ama her türlü bu serinin sonu iyi bitmeyecek o kesinBence artık geri dönüş yok. Eren ya amacına ulaşacak ya da ölecek. Ben Mikasa’nın Eren’i konuşarak ikna etmesini istemem Naruto’ya dönmesin seri.
Annie de kucağa zıplamak için bahane arıyor.Armine düşmek nedir yaBir Armin için neler dönmüş be... Yalnız Armin artık sana bakmaz Eren... O artık Berutoto.
Okurken elim, ayağım titredi yav.. Bu kadar mı sevimsiz olursunuz..Annie de kucağa zıplamak için bahane arıyor.Armine düşmek nedir ya
Annie'ye denir bu.Takımın nasıl Reiner ve Annie'yi bu kadar kolay affedebildiğini anlyabilmiş değilim.Bide el sallıyorlar.İlk sezon Levi veya Mikasa olsa gözünü kırpmadan öldürürdü bu iksiini hele ki Annie'yi.Herşey iyi sonlansa bile Annie'nin yargılanmasını beklerimOkurken elim, ayağım titredi yav.. Bu kadar mı sevimsiz olursunuz..