@Yubashiri-sama Eyvallah ben de katliamdan yana değilim de şöyle bir gerçek var:
1) Eren, Marley'e(sivil halde gittiğinde) insanların sadece Ymir'in soyundan gelenlerden değil birbirlerinden de nefret ettiklerini gördü. Çocuk cüzdan çalmaya yeltendi diye elini kesmekten falan bahsediyorlardı, daha sonra meclisteyse Ymir'in soyunun katledilmesi gerektiğini konuşuyorlardı.
2)Şimdi diyeceksin ki artık en güçlü silah Eren'de herkes Eren'i dinlemeli isterse tüm savaşları bitirebilir. Doğru, fakat bunun için bir bedel var. Bu Dev Titanlar tüm ülkeler için tehdit olarak kalıp dünya barışını koruyabilmek için Kurucu Titan'ın gücü aktarılmalı. Yani sürekli bir kitle başkalarının huzuru ve mutluluğu için genç yaşta ölecek ve kendi evladı tarafından yenecek. Eren, Historia ile konuşurken bundan bahsediyordu:
Yüksek ihtimalle de çocuk kendinin.
Bunlara bakınca Eren doğru olanı yapıyor fakat başarısız olursa daha güzel bir son olur benim için.
1) Eren, Marley'e(sivil halde gittiğinde) insanların sadece Ymir'in soyundan gelenlerden değil birbirlerinden de nefret ettiklerini gördü. Çocuk cüzdan çalmaya yeltendi diye elini kesmekten falan bahsediyorlardı, daha sonra meclisteyse Ymir'in soyunun katledilmesi gerektiğini konuşuyorlardı.
Shingeki no Kyojin - Bölüm 123: Adanın Şeytanları Manga Oku - Seri Manga
Shingeki no Kyojin 123. Bölüm Adanın Şeytanları Türkçe manga oku.
serimanga.com
Shingeki no Kyojin - Bölüm 123: Adanın Şeytanları Manga Oku - Seri Manga
Shingeki no Kyojin 123. Bölüm Adanın Şeytanları Türkçe manga oku.
serimanga.com
2)Şimdi diyeceksin ki artık en güçlü silah Eren'de herkes Eren'i dinlemeli isterse tüm savaşları bitirebilir. Doğru, fakat bunun için bir bedel var. Bu Dev Titanlar tüm ülkeler için tehdit olarak kalıp dünya barışını koruyabilmek için Kurucu Titan'ın gücü aktarılmalı. Yani sürekli bir kitle başkalarının huzuru ve mutluluğu için genç yaşta ölecek ve kendi evladı tarafından yenecek. Eren, Historia ile konuşurken bundan bahsediyordu:
Shingeki no Kyojin - Bölüm 130: İnsanlığın Şafağı Manga Oku - Seri Manga
Shingeki no Kyojin 130. Bölüm İnsanlığın Şafağı Türkçe manga oku.
serimanga.com
Bunlara bakınca Eren doğru olanı yapıyor fakat başarısız olursa daha güzel bir son olur benim için.
Eren ve Mikasa'nın birlikte olmalarını isterdim ama ufka bakınca bu iş yaş demek zorunda kalıyorum.bu detayı bende çok istiyorum bir çok animede hatta One Piece başı çekiyor bu konuda.Lakin Snk ne bilim,içime oturdu.Keşke Eren x Mikasayla bitseydi iş diyorum