erwin yerine armini seçtikleri gün küfürederek kapattım mangayı. aşırı overrated geliyor bana. yatırım tasfiyesi değildir.
Mangaka zaten ilerde Eren ile Askeri komuta arasında böyle bir sorun çıkacağını belirlediği için Erwin senaryodan çıkarıldı.Erwin varken bunlar olmazdı kanımca.Çünkü Ervin en başından beri Eren e güveniyordu.O olmadan keşif birliğinin bir şey yapamayacağını biliyordu.Ancak Erwin öldükten sonra Marleye saldırı olayı ipleri kopardı.Eren in arkasında Erwin vardı o olmayınca askeri kanat Eren i gözden çıkaracak kadar düştü.Bu da Zeke nin planına yağ sürdü.erwin yerine armini seçtikleri gün küfürederek kapattım mangayı. aşırı overrated geliyor bana. yatırım tasfiyesi değildir.
senaryo için kısmından ziyade ölüyü diriltme durumu canımı çok sıktı. hem de yapılan tercih. senaryo için istediğini öldürebilir zaten. ama ölüyü diriltmek başka birşey. bu gözler 15 bölüm godfather gibi giden mafya animesinin ölüyü diriltme olayından sonra sıtar worsa dönüştüğünü gördü.Mangaka zaten ilerde Eren ile Askeri komuta arasında böyle bir sorun çıkacağını belirlediği için Erwin senaryodan çıkarıldı.Erwin varken bunlar olmazdı kanımca.Çünkü Ervin en başından beri Eren e güveniyordu.O olmadan keşif birliğinin bir şey yapamayacağını biliyordu.Ancak Erwin öldükten sonra Marleye saldırı olayı ipleri kopardı.Eren in arkasında Erwin vardı o olmayınca askeri kanat Eren i gözden çıkaracak kadar düştü.Bu da Zeke nin planına yağ sürdü.
Erwinin mangadan çıkması senaryonun ilerlemesini sağladı ancak yeri doldurulamaz bir karakteri kaybetmiş olduğumuzda bir gerçek.
Başlarda biraz öyleydi ama zaman atlaması olduğundan beri aşırı zevk veriyorerwin yerine armini seçtikleri gün küfürederek kapattım mangayı. aşırı overrated geliyor bana. yatırım tasfiyesi değildir.
Eren'e dalıp ölecek gibi geliyor bana da ama fanı çok tabii bilemedim şimdi :/Seri bitmeden sizce Levi ölür mü???
Ölür ama şu son durumdan sağ çıkar. Son sayı ya da ondan önceki sayıda ölür.Seri bitmeden sizce Levi ölür mü???
Fanı çokta bu mangaka acımıyor yaniEren'e dalıp ölecek gibi geliyor bana da ama fanı çok tabii bilemedim şimdi :/
Galiba haklısın birinden ölmez felan demesini bekledim deÖlür ama şu son durumdan sağ çıkar. Son sayı ya da ondan önceki sayıda ölür.
Levi'nin tüm hayatı PTSD olarak geçiyor zaten ölürse az da olsa huzur bulabilir
Doğrudur fakat o olaydan sonra bıraktım okumayı. 1 şans daha vermem sanırım.Başlarda biraz öyleydi ama zaman atlaması olduğundan beri aşırı zevk veriyor