Seri üretim denecek düzeyde değil şu an o silahlar.Bu silahtan tek bi tane yok ya. Seri üretim, teknoloji bir sürü zeplini modern cihazı var adamların. Atlı kılıçlı kabile değiller. Hava çıkarması yapan muazzam titanların da çaresine bakar.
Anladım sağ ol.Eren orada o soruyu romantizm için falan sormuyor. Daha önceden gelecekte bu soruyu sorup Mikasa'nın ne cevap vereceğini biliyordu ama yine de Mikasa farklı bir yanıt verir diye umdu, bu sayede geleceği değiştirebileceğine inanacaktı. Mikasa'nın verdiği yanıt ve diğerlerinin ortama katılması gördüğü gelecek ile birebir uyuştuğundan geleceği değiştirmenin mümkün olmadığını fark ediyor.
Serideki en ileri gelen puştlardan birisi reiner, hatta bayrak taşıyanı. Bi ölemedi canını yediğim.Hikayenin iyi adamı dönüp dolaşıp Reiner oldu. Çok seviyorum seni Reiner.
Yok be Reiner o şartlar altında çok güzel yolunu buldu.Serideki en ileri gelen puştlardan birisi reiner, hatta bayrak taşıyanı. Bi ölemedi canını yediğim.
Berutoruto nasıldı?Yok be Reiner o şartlar altında çok güzel yolunu buldu.
Berthold gibi değildi mesela.
Ama hiçbiri bir Annie etmez tabi.
Çok pasif ve edilgendi.Berutoruto nasıldı?
Kaslı, yakışıklı ve tam bir aşk adamı... Keşke başka bir hayata sahip olabilseydi.Hikayenin iyi adamı dönüp dolaşıp Reiner oldu. Çok seviyorum seni Reiner.