Sen 15...Ben bişi demiyorum. Eren'i içtenlik anliyor ve kabuledip destekliyorum. Eren'i hitlere benzentenleri de kınıyorum.
Sen 15...Ben bişi demiyorum. Eren'i içtenlik anliyor ve kabuledip destekliyorum. Eren'i hitlere benzentenleri de kınıyorum.
Yazdiğina bir mana veremedim.Sen 15...
Boşver.Yazdiğina bir mana veremedim.
Eren'in şuan ki durumu anlaşılabilir ve alttan alınabilir olsa dahi Devle baskın yapıp önüne geleni harcaması Eren'in intikam duygularının aşırılığını gösteriyor ki yaptığı katliamdan -arttırıp soykırım dahi denilebilir- başka bir şey değil. Eren bu seri de ki en son haklı kişi olabilecek düzeyde. Duygularına hakim olamayan kişiye sınırsız güç için yardım eden karakterlerde suçlu ama...Ben bişi demiyorum. Eren'i içtenlik anliyor ve kabuledip destekliyorum. Eren'i hitlere benzentenleri de kınıyorum.
Net aynısı olmuş bıyıkla şok oldum şu an oha ya!!
Bunlar aynı yolun yolcusu.
Sanji, Eren ve Sasuke için manga dünyasının g.vat üçlüsü diyebilir miyiz?Net aynısı olmuş bıyıkla şok oldum şu an oha ya!!
Sasuke yine şerefli bir yol seçti kendine tatlı bir kız babası oldu. Diğer ikisi içine edilen küfürlere yazık. Eren'le Sanji arasındaki tek fark Sanji kadınlara kıyamıyor gibi.Sanji, Eren ve Sasuke için manga dünyasının g.vat üçlüsü diyebilir miyiz?
Hangi katliamdan bahsediyorsunuz. Şu savaş ilanı yapıldığı bölümde öldürdüğü 100-150 kişiden mi ? Benim anlamadığım olayın bütününe neden bakılmadığı ? Sadece orada ki olaya bakılırsa Eren saldırdığı için suçlu. Peki genele bakalım ülkesinde nüfusun büyük çoğunluğu öldürüldü. Önüne geçememiş olasa idi hepsi ölecekti ve neden öldüklerini bile bilmeden. Burada soykırım uygulanan tek taraf Eren'nin halkı eğer hitleri arıyorsanız geçmişe bakın.Eren'in şuan ki durumu anlaşılabilir ve alttan alınabilir olsa dahi Devle baskın yapıp önüne geleni harcaması Eren'in intikam duygularının aşırılığını gösteriyor ki yaptığı katliamdan -arttırıp soykırım dahi denilebilir- başka bir şey değil. Eren bu seri de ki en son haklı kişi olabilecek düzeyde. Duygularına hakim olamayan kişiye sınırsız güç için yardım eden karakterlerde suçlu ama...