Onun da o saate orada ne işi varmış?Ağaca da onu yapmazsın ama ya. Tövbe tövbe...
Onun da o saate orada ne işi varmış?Ağaca da onu yapmazsın ama ya. Tövbe tövbe...
Lanetli ırk bunlar.Onun da o saate orada ne işi varmış?
Ymir bizim gözümüzde adeta bir tanrıydı. Ama bir baktık ki köleymiş. Çalışsın it.Ben Ymir'i hep Eldia soyunu başlatan kişi olarak düşünmüştüm ama Eldia zaten varmış. O halde neden şu an tüm Eldialı'lar Ymir'in soyundan geliyor ve titan olma potansiyeli taşıyorlar? Ymir'in zamanındaki Eldia'dan sadece Ymir'in kanını taşıyanların soyu mu günümüze kadar gelebildi? Titan güçleri olmayan normal Eldialı'lara ne oldu?
Aynı ırktan oldukları için, zaten Eldialıların soyu Ymir'e dayanamazdı.Ben Ymir'i hep Eldia soyunu başlatan kişi olarak düşünmüştüm ama Eldia zaten varmış. O halde neden şu an tüm Eldialı'lar Ymir'in soyundan geliyor ve titan olma potansiyeli taşıyorlar? Ymir'in zamanındaki Eldia'dan sadece Ymir'in kanını taşıyanların soyu mu günümüze kadar gelebildi? Titan güçleri olmayan normal Eldialı'lara ne oldu?
O zaman her Eldianlı titan olamaz. Şu anki tüm Eldianlılar Ymir'in soyundan geliyor.Aynı ırktan oldukları için, zaten Eldialıların soyu Ymir'e dayanamazdı.
Kraliyet Kanı diye bir şey olmazdı ortada.
Belki de bütün Eldialılarda bu potansiyel vardı. (Öncesinde de işte ne olduysa o ağaç ve omurilik bekliyordu orada)Ben Ymir'i hep Eldia soyunu başlatan kişi olarak düşünmüştüm ama Eldia zaten varmış. O halde neden şu an tüm Eldialı'lar Ymir'in soyundan geliyor ve titan olma potansiyeli taşıyorlar? Ymir'in zamanındaki Eldia'dan sadece Ymir'in kanını taşıyanların soyu mu günümüze kadar gelebildi? Titan güçleri olmayan normal Eldialı'lara ne oldu?
Hayır, Ymir'in soyundan gelenler Fritz/Reiss ailesi.O zaman her Eldianlı titan olamaz. Şu anki tüm Eldianlılar Ymir'in soyundan geliyor.
O zaman diğerleri nasıl oluyor? Ymir'in kendi çocukları bile annesi yiyerek titan gücünü elde etmedi mi? Ymir'in soyuyla ilgisi olmayanlar peki nasıl bu güce sahip olabiliyor?Hayır, Ymir'in soyundan gelenler Fritz/Reiss ailesi.