Şu bölüm güzel bir Zeke paneli çıksa da PP yapsam.
Daha da iyisi Ymir ile anlaşan şeytan Eren oluyormuş meğerGeçmişe gidip Ymir'in Şeytan ile antlaşma yapmasını sağlıyor falan böyle
Geçmişe gidip Ymir'in Şeytan ile antlaşma yapmasını sağlıyor falan böyle
Paradoks az gelmiş demek ki. Güzel de olur.Keşke yapsa. Bu mangakadan böyle cesurca hareket beklerim.
Paradoks değil aslında.Paradoks az gelmiş demek ki. Güzel de olur.
Ne peki? Aydınlat beni alman.Paradoks değil aslında.
Geçen sayı paradoks oluştuğunu düşünmüyorum reis. bilinen zaman çizgisinde zaten o aileyi babası öldürdü. Sadece teşvik edenin Eren olduğu ortaya çıktı.Paradoks az gelmiş demek ki. Güzel de olur.
Eren teşvik etmese olmazdı o olay. Eren sayesinde gerçekleşmesi için de bir paradoks durumu lazım.Geçen sayı paradoks oluştuğunu düşünmüyorum reis. bilinen zaman çizgisinde zaten o aileyi babası öldürdü. Sadece teşvik edenin Eren olduğu ortaya çıktı.
Hani o ailenin ölmediğini bilsek, ve Eren geçmişi gidip, ölmelerini sağlasa geçmişi değiştirdi derdik. Halbuki Eren'nin yaptığı tarihin kendisini oluşturmak. Geçmişi değiştirmek değil.
Bilemiyorum. Bana nedense paradoks varmış gibi gelmiyor. Ortada herhangi bir karşıtlık, bir çelişki yok.Eren teşvik etmese olmazdı o olay. Eren sayesinde gerçekleşmesi için de bir paradoks durumu lazım.
"Onu yapmazsa olmazdı." kavramı yok işte ortada. Bu olay 1000 kere tekrar etse 1000'inde de yapacak, çünkü bunu "Yapmayacağı" bir zaman çizgisi yok.Eren teşvik etmese olmazdı o olay. Eren sayesinde gerçekleşmesi için de bir paradoks durumu lazım.