raw'da erenin ilk kez bu kadar karizmatik cizildigini gordum.
Bir insan kendi varlığını nasıl bu kadar hor görebilir, küçümseyebilir? Sasha'ya uzanan eller kırılsın!Eren'den daha itici bir karakter olamaz derken Gabi belirir.
Seride nadir sevdiğim karakterlerden birini öldürmesi mesele değil. O çemkirmesi yok mu, katlanılmaz.
Eldianlarin hepsinde var o dediğinden, ama bu kızdaki had safhada ve karakteriyle birleşince mide bulandırıcılıkta. Bir eldian olarak kendini gebertmeli önce madem öyle. Mangada dayanılmaz , animede car car konuşurken pardon bağırırken ne hissedeceğiz kim bilir?Bir insan kendi varlığını nasıl bu kadar hor görebilir, küçümseyebilir? Sasha'ya uzanan eller kırılsın!
Burada mangaka İtalyan hakim Lombrosso'nun doğuştan suçluluk kuramına göndermede bulunmuş, hırsızın oğlu da hırsızdır...
Kurucu dev ve canavar devin gücünü aldı diye biliyorum.Gerçi canavar olmayabilir o devin ismi.Nasılsa manga konusu diye sezon 3ten soracaklarımı getirdim.
Eren babasını yiyerek tekrar insans dönüşme yeteneği kazandı öyle mi?
Evet, 9 titan var, bilinç kazanabilen. Eren o zaman bunların ikisini elinde bulunduran babasını yediği için tekrar insana dönüşebildi. Titanlar zaten insana dönüşme güdüsüyle yiyor insanları. Malum açlık hisleri yok, sonrasında kusuyorlar.Nasılsa manga konusu diye sezon 3ten soracaklarımı getirdim.
Eren babasını yiyerek tekrar insans dönüşme yeteneği kazandı öyle mi?
Yanlış hatırlamıyorsam, maymun titanın adı canavar titan. Eren saldırgan titan. Manganın adının japonca tam çevrimi, attack titan imiş, Eren'nin bu devinden geliyor ismi yani.Kurucu dev ve canavar devin gücünü aldı diye biliyorum.Gerçi canavar olmayabilir o devin ismi.