1 yıl bende aynı şekilde dayanmaya çalıştım.Sonra mangasını okuyup ona alışmaya çalıştım. Şuan iyiyiz seviyeli bi ilişkimiz var güzel şekilde gidiyor.Yanda görünce başladı sandım. :/ Mangasını okumayıp animesini beklediğim nadir serilerden kendisi.
1 yıl bende aynı şekilde dayanmaya çalıştım.Sonra mangasını okuyup ona alışmaya çalıştım. Şuan iyiyiz seviyeli bi ilişkimiz var güzel şekilde gidiyor.Yanda görünce başladı sandım. :/ Mangasını okumayıp animesini beklediğim nadir serilerden kendisi.
Ben bu seride inat ettim ya, okumayacağım. Kararlıyım yani.1 yıl bende aynı şekilde dayanmaya çalıştım.Sonra mangasını okuyup ona alışmaya çalıştım. Şuan iyiyiz seviyeli bi ilişkimiz var güzel şekilde gidiyor.

Yanda görünce başladı sandım. :/ Mangasını okumayıp animesini beklediğim nadir serilerden kendisi.
Ben de sendenim. Mangasına baktım bu ne lan dedim. Çizimler hoşuma gitmedi. Animesi de aşırı kaliteli zaten.Ben bu seride inat ettim ya, okumayacağım. Kararlıyım yani.![]()
Mikasa cossun artık.Ben de sendenim. Mangasına baktım bu ne lan dedim. Çizimler hoşuma gitmedi. Animesi de aşırı kaliteli zaten.
Bu konuda korkuyorum yazmaya spoiler yerim diye. Üstte biraz yedim gibi oldu biraz ama neyse :dBen mangasına hiç bakmadım bile. Animesi çok kaliteli olduğu için büyüsünü bozmak istemiyorum. Böyle animeler kolay çıkmıyor. Çok zevk alıyorum gerçekten.Ben de sendenim. Mangasına baktım bu ne lan dedim. Çizimler hoşuma gitmedi. Animesi de aşırı kaliteli zaten.
Kafa mı buluyorlar anlamadım mayısta başlıcak diyeydiler daha iyiydi.29'unda başlayacak.
3.sezonun ilk kısmını yeni izledim ben, tadı damağımda kaldı. Keşke daha erken çıksaydı dediğin gibi.Kafa mı buluyorlar anlamadım mayısta başlıcak diyeydiler daha iyiydi.
Part 1 siyasi olaylar ile geçti. Umarim 2. part bol bol titan görürüz.
Historia-sama![]()
Hadi ya, spoiler verene söverim ben peşinen uyarayımMikasa cossun artık.Bu konuda korkuyorum yazmaya spoiler yerim diye. Üstte biraz yedim gibi oldu biraz ama neyse :d
Mangacılar yallah Arabist.. aman manga konusuna. Bu arada Mikasa daha ne kadar coşacak ilahi sen de 
Bakma ben baktımBen mangasına hiç bakmadım bile. Animesi çok kaliteli olduğu için büyüsünü bozmak istemiyorum. Böyle animeler kolay çıkmıyor. Çok zevk alıyorum gerçekten.
Aynen öyle, Boku no Hero da mesela animesi aşırı kaliteli diğer bir seri aklıma gelen.