Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Attack on Titan

Bölüm hem üzücü hem duygusaldı. Yani seriye yeniyim, sevdigim bir karekterin yeni basladigim zaman olmesi uzucu :( Eren ve Mikasa'nın o durumda duygularını katmaları ve arkadaşları diye Armin'e dev özelliklerini aktarmalarını istemeleri halen iyi egitilmemis olduklarinin anlamina geliyor. Boyle bir yerde duygusallaşmak... Onu gectim Levi'yi oldurmeye dahi hareket etmek halen Mikasa'nın yetersizliğinden kaynaklanıyor. Armin ve Erwin seçimi hakkında konuşmak gerekirse Erwin plan ve stratejik olarak iyi bir konumda ve o zaman ki duruma göre Erwin devlestirilmesi gerekiyordu. Bazı yorumlarda "hayaller" meselesinin öne atılmasının sonucunda "Armin" 'in daha hakettiği vurgusu yapılmış.

Hayallerin etkilediği bir gercek ama orda komut verecek ve olası durumları hesaplayıp güzel bir plan yapacak olan kişi Erwin'di. Armin'in durum içinde bir çıkış planı veya yine durum içinde olasılıkları hesaplama da adam tanımıyor. Biraz da karekter sevgimden dolayı Erwin haketmiştir diyorum ama Armin "komut vermek" haricinde Erwin yaklaşmış bulunmakta zeka ve akıl olarak. Bir de Erwin'in bodrumdan baska hayali olmamasi ve Armin'in hayallerinin en azindan belirli bir amaci sonucuyla Armin haketmiştir onu.

Suan kafam karismis bulunmakta Dr.Jaeger mı suçlu Zeke mi suçlu diye. Halen bir karar verebilmiş degilim. Bir sey ugruna insan katleden Zeke'nin neresi sucsuz onu sorgulamak lazim.

Lost Girl filmini izledim,
Annie'nin dedektiflik oynaması baya hoştu. Yani bir polisiye dizi falan izledim herhalde 2 bolum. 3.bolum ise Mikasa'nın hayalinde Eren ile gecmisinde farkli bir olay yasanmasina tanik oluyoruz. 3'ude etkileyiciydi.

Ova'ları izledim ve gayet güzel buldum. Levi'ninkiler daha iyiydi.
Levi'nin sondaki seyleri acikliydi. Yani Levi'nin neden Eren'in "Butun devler oldurmek istiyorum" sozunden neden etkilendigi cevabini belki bunda bulabilirsin. Yani ben olsam suan kafayi yerdim. Iyi dayaniyor kendisi.

Son düzenleme:
Beast Titan pisliğinin Levi'a "dengiz" demesi ise sinirlerimi hoplattı. Nereye denksiz. Adam seni elindeki bütün kozlara rağmen sanat yapa yapa biçmiş. Biri gelmiş seni kurtarmış, onunla daldan dala dolanmışın, Levi ardından bir ton iş yapmış. Sen hala kendini toparlayamıyorsun bu adam hala senin peşinde.
Levi, Erwin'in o büyük fedakârlığı sayesinde Zeke'e o kadar yaklaşabildi. Zeke'i biri gelip kurtardı diyorsan Levi'nin oraya kadar yaklaşmasını da Erwin sağladı.

Levi, Erwin'in o büyük fedakârlığı sayesinde Zeke'e o kadar yaklaşabildi. Zeke'i biri gelip kurtardı diyorsan Levi'nin oraya kadar yaklaşmasını da Erwin sağladı.
Adam yanına dizdiği bir ton titan ve mesafeyi kullanarak saldırıyordu. Attığı taşları bile başkası ayağına getiriyordu. O mesafe sorunu ortadan kalktığında yanındaki titanlara ve taşıdığı titan gücüne rağmen paniklemek ve liğme liğme edilmek dışında bir şey yapamadı.
Sağa sola uçup her yerini kesen Levi'ın hızına yetişip ensesini bile kristalleştiremedi.
Levi'ın bir yığın titanı kesip Beast titana yaklaşırken dikkatinin dağıtılmasına ihtiyaç duyması bence Beast titanın elindeki bütün o önceden hazırlanmış lanmış avantajların yanında umursanacak bir konu değil.

Adam yanına dizdiği bir ton titan ve mesafeyi kullanarak saldırıyordu. Attığı taşları bile başkası ayağına getiriyordu. O mesafe sorunu ortadan kalktığında yanındaki titanlara ve taşıdığı titan gücüne rağmen paniklemek ve liğme liğme edilmek dışında bir şey yapamadı.
Sağa sola uçup her yerini kesen Levi'ın hızına yetişip ensesini bile kristalleştiremedi.
Levi'ın bir yığın titanı kesip Beast titana yaklaşırken dikkatinin dağıtılmasına ihtiyaç duyması bence Beast titanın elindeki bütün o önceden hazırlanmış lanmış avantajların yanında umursanacak bir konu değil.
Levi yaklaştıktan sonra Zeke'in herhangi bir avantajı kalmadı ki. Devi yavaş bir dev, uzun kolları onu yavaşlatıyor. Devi tam olarak uzak mesafeye dayalı bir dev. Levi'nin ise etki alanı yakın mesafe. Birinin dezavantajı diğerinin avantajına dönüştü.

Levi yaklaştıktan sonra Zeke'in herhangi bir avantajı kalmadı ki. Devi yavaş bir dev, uzun kolları onu yavaşlatıyor. Devi tam olarak uzak mesafeye dayalı bir dev. Levi'nin ise etki alanı yakın mesafe. Birinin dezavantajı diğerinin avantajına dönüştü.
Kristalleşme yeteneği var ve o bir titan. Dahası etrafında başka titanlar da vardı ve onlara emir verebiliyor.
Hantal olduğu doğru ama elinde hala bir ton avantaj var.

Kristalleşme yeteneği var ve o bir titan. Dahası etrafında başka titanlar da vardı ve onlara emir verebiliyor.
Hantal olduğu doğru ama elinde hala bir ton avantaj var.
Yanındaki titanları başka bir plan için tutuyordu. Asıl amacı Keşif Timi'nin orada uzun süre kalmasını sağlamak ve en sonunda yavaş yavaş açlıktan teslim olmalarını beklemekti, tipik bir kuşatma taktiği. Kristalleşme yeteneği diğer devlerden farklı, daha fazla zaman alıyor. Annie anında kristalleşebilirken, Zeke o sırada kristalleşmesi için gerekli zamanı olmadığını dile getirdi zaten. Ve dev olması aşırı büyük bir avantaj değil çünkü Keşif Timi'nin elindeki bütün silahlar devlere karşı özel oluşturulmuş silahlar.

Yanındaki titanları başka bir plan için tutuyordu. Asıl amacı Keşif Timi'nin orada uzun süre kalmasını sağlamak ve en sonunda yavaş yavaş açlıktan teslim olmalarını beklemekti, tipik bir kuşatma taktiği. Kristalleşme yeteneği diğer devlerden farklı, daha fazla zaman alıyor. Annie anında kristalleşebilirken, Zeke o sırada kristalleşmesi için gerekli zamanı olmadığını dile getirdi zaten. Ve dev olması aşırı büyük bir avantaj değil çünkü Keşif Timi'nin elindeki bütün silahlar devlere karşı özel oluşturulmuş silahlar.
Survey corpsu süpürdükten sonra hiçbirine ihtiyacı kalmamıştı. Yani Levi saldırdığında kullanmaması için gerekçesi yoktu.
Kristalleşmenin yavaş olması da bahane olamaz. Levi nasıl hızlı olabiliyorsa onun da olabilmesi gerekir.
3d manuever gear (bunun Türkçesi ne ya) da ona dezavantaj değil. Aylar öncesinden Mike'ın cihazını alıp inceledi. Zayıf özelliklerini biliyor. Ona sürpriz sayılmaz bu. Önceden önlemini alsaymış.

Belki bir ihtimal seri sonu Armin Keşif Birliğinin başına gelecek. Tabi Kesif Birligi kalirsa. Simdi Hanji Komutan olacak. Erwin'e uzulsem mi Hanji'ye sevinsen mi bilemedim :(
Edit:Armin bundan sonraki özelliğini nasil kullanacak acaba? Bununda egitilmesi varsa olme essegim olme yaz gelsin. Suan İnsanlık Devlere göre 1 adım öne gecti. Reiner'ında en yakın zamanda baskası tarafından yenilmesi dilegiyle.

Son düzenleme:
Survey corpsu süpürdükten sonra hiçbirine ihtiyacı kalmamıştı. Yani Levi saldırdığında kullanmaması için gerekçesi yoktu.
Kristalleşmenin yavaş olması da bahane olamaz. Levi nasıl hızlı olabiliyorsa onun da olabilmesi gerekir.
3d manuever gear (bunun Türkçesi ne ya) da ona dezavantaj değil. Aylar öncesinden Mike'ın cihazını alıp inceledi. Zayıf özelliklerini biliyor. Ona sürpriz sayılmaz bu. Önceden önlemini alsaymış.
Kendin diyorsun, Keşif Timi'nin tamamını orada temizlediğini sanıyordu. Levi'nin yandan geldiğini bilmiyordu. Kaldı ki Levi'yi fark ettiğinde sağ tarafındaki devler tamamen temizlenmişti sadece sol tarafındakiler kalmıştı, onları da kaçarken Levi'yi oyalasın diye kullandı.

"Levi nasıl hızlı olabilirse onun da olabilimesi gerekir.". Daha hızlı yapabilse yapardı herhalde di' mi?

Türkçesi 3 Boyutlu Manevra Cihazı gibi bir şeydi ama emin değilim. Evet Mike'den onu aldı ama aylarca incelemedi. Eren'in deve dönüşüp de koca kayayı kaldırıp duvarın bir kısmını kapamasından beri 1-2 ay geçti. Zeke 3BMC'yi aldığından beridir de en fazla 2 hafta geçmiştir. Bu süre içerisinde ne yapabileceklerini zaten çoktan belirledi. Savaştaki planların çoğu bunun üstüne dayalıydı ama Levi'nin o cihazı kullanma biçimi ve hızını sanki normal bir şeymiş gibi görüyorsun. İstersen üzerinde 10 yıl çalışıp master ve doktoranı bunun üstüne yap yine de Levi'nin hızı karşısında bir şey yapamazsın.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık