Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Attack on Titan

Armin kendince çok derin bir karakter bence.

Hatta şöyle söyleyeyim, SnK bozmadan final yaparsa son yılların en iyi shouneni diyebiliriz.
Son yılları geç tüm zamanlar içerisinde en iyi shonenlerden olur. Her şeyin birbiri ile bu kadar bağlantılı olması ve pek çok ilginç karaktere sahip olması en büyük artısı. Ayrıca çok büyük bir mitoloji referansı da var. Benim hoşuma giden şeyler bunlar hep.

Final hakkında birkaç fikrim var. Onu manga başlığına yazarım belki.

Grisha dev gücüne sahiptir>Duvar yıkılır>Grisha Kraliyet Ailesi'ni bularak Founding Titan'ı yer ve bu sayede iki devin gücüne kavuşur>Eren'i gece vakti ormana götürür kendini yedirir ve bu sayede iki dev gücünün Eren'e geçmesini sağlar.

Yani anlayacağın Grisha RIP. Başka türlü dev gücünü birisine doğrudan geçiremiyorsun.
Dedigin gibi oylede 6. Hissim olmemistir diyor :D Gormedigimiz bir sey yapmistir ;S

Son yılları geç tüm zamanlar içerisinde en iyi shonenlerden olur. Her şeyin birbiri ile bu kadar bağlantılı olması ve pek çok ilginç karaktere sahip olması en büyük artısı. Ayrıca çok büyük bir mitoloji referansı da var. Benim hoşuma giden şeyler bunlar hep.

Final hakkında birkaç fikrim var. Onu manga başlığına yazarım belki.
Çok değinilmese de ana villain Kurucu Kral'ın da kendine has bir felsefesi var, çarpık bulursun bulmazsın ayrı mevzu. Konusunu açmıştım sanırım.

Benim de hakkında yazmak istediğim bir iki konu var. Ufaktan taslaklarını falan hazırlamaya başlasam iyi olur aslında. Bu üşengeçlikle ben yazana kadar manga biter yoksa.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık