E oha.Final sezonu 3. Partta bitmeyecekmiş. 4. Part 2024'te gelebilirmiş.
Onun içinde 2023'de gelecek diyorlar ama tarihi belli değil. İkiye bölünecek 3.part.Final sezonu 3. Partta bitmeyecekmiş. 4. Part 2024'te gelebilirmiş.
Bu haber kesin mi? Spoiler yememek için SNK araştırması yapmıyorum.Onun içinde 2023'de gelecek diyorlar ama tarihi belli değil. İkiye bölünecek 3.part.
Maalesef evet. Fragmanda da söylüyor iki kısımdan oluşacağını. İlk kısım 3 Mart'ta ikinci kısım yine 2023'de başka bir tarihte. 9 manga bölümünden kaç bölüm çıkardılar da ikiye bölüyorlar anlam vermek güç.Bu haber kesin mi? Spoiler yememek için SNK araştırması yapmıyorum.
Ben mangada animeyi geçmedim. Tam 130 bölüm okumuşum. Manga 139 bölüm görünüyor. Yani 9 bölüm kaldı.
9 manga bölümünü de iki sezona bölmezler diye umuyorum.
Üzücü. Animeyi konuya hakim olmak adına her yeni sezon öncesi tekrar izliyorum. Gerçekten yoruldum artık, bu sefer doğrudan yeni sezonu izleyeceğim.Maalesef evet. Fragmanda da söylüyor iki kısımdan oluşacağını. İlk kısım 3 Mart'ta ikinci kısım yine 2023'de başka bir tarihte. 9 manga bölümünden kaç bölüm çıkardılar da ikiye bölüyorlar anlam vermek güç.
Final sezonu 3. Partta bitmeyecekmiş. 4. Part 2024'te gelebilirmiş.