Silinmiş Üye
2. Part 2022'nin kışında gelecek dendi. Ocak-şubat ayında mı yoksa aralık ayında mı gelecek 2022'nin?
16 Bölüm varsayarsak aralik basinda ilk bölüm yayinlanir.. bence bütütn sezon degerlendirirler, malzeme baya cok soncta..2. Part 2022'nin kışında gelecek dendi. Ocak-şubat ayında mı yoksa aralık ayında mı gelecek 2022'nin?
Mangasına sadık diye biliyorum ama kesilen sahneler mevcut. Özellikle 4. sezonda birkaç tane kesilen sahne var. Zamanın varsa en baştan başlaman daha iyi yoksa da en azından 4. sezon ve sonrasını mangadan takip etmen daha iyi.Animesini bir hışımla bitirdim ama çok tatmin olmadım. Anime birebir manga sayfalarıyla mı işlendi. Ona göre mangasına sıfırdan başlayacağım.
Animesini bir hışımla bitirdim ama çok tatmin olmadım. Anime birebir manga sayfalarıyla mı işlendi. Ona göre mangasına sıfırdan başlayacağım.
Mangasına sadık diye biliyorum ama kesilen sahneler mevcut. Özellikle 4. sezonda birkaç tane kesilen sahne var. Zamanın varsa en baştan başlaman daha iyi yoksa da en azından 4. sezon ve sonrasını mangadan takip etmen daha iyi.
Teşekkürler.114den basla fazla bir yanlis yapmassan..ben basladim sugibi bitirdim baya heycanli oluyor..
Avatarındaki arkadaşın yediği dayak güzeldi.İlk sezon bitti. Sonunda bitirdim
Konuya bu videoyu atmak için girmiştim...
Ben böyle bir şey görmedim ama neyse :/Avatarındaki arkadaşın yediği dayak güzeldi.