Bu işin şu bu karakteri sevmekle alakası yok. Kimin yanına Erwini koyarsan koy onu seçerim ben. Kimin daha işlevli olduğu önemli. Armin boş çar olmasada fark açıkben arminciyim ?
Bu işin şu bu karakteri sevmekle alakası yok. Kimin yanına Erwini koyarsan koy onu seçerim ben. Kimin daha işlevli olduğu önemli. Armin boş çar olmasada fark açıkben arminciyim ?
Bu işin şu bu karakteri sevmekle alakası yok. Kimin yanına Erwini koyarsan koy onu seçerim ben. Kimin daha işlevli olduğu önemli. Armin boş çar olmasada fark açık
herkes armin aşkımı küçük görüyo annieyi kim buldu acaba?
Annieyi tibers buldu diye lol esprisi yapıcam ama oynamayanlar anlamayacak yazık olacak espriyeherkes armin aşkımı küçük görüyo annieyi kim buldu acaba?
Annie'yi ben de buldum bu arada. Daha ilk gördüğümdeherkes armin aşkımı küçük görüyo annieyi kim buldu acaba?
Annieyi tibers buldu diye lol esprisi yapıcam ama oynamayanlar anlamayacak yazık olacak espriye
Boşver iyiki anlamamışsın iğrenç soğuk espriydi zatenDostum espriyi yapmış oldun ve anlamadım da zaten.
Boşver iyiki anlamamışsın iğrenç soğuk espriydi zaten
Bunlar hep taktik.Şimdi seni bununla üşütüp sıcak birşeyler içmeye teşvik ediyorumÜşüdük reis.