Adam manga güncel ve seri boyunca Armin'in hiçbir olayını görmedik diyor. Spoiler olmuyor mu?Geçmiş olaylar konuşuluyor, bence bir sakınca yok.
Adam manga güncel ve seri boyunca Armin'in hiçbir olayını görmedik diyor. Spoiler olmuyor mu?Geçmiş olaylar konuşuluyor, bence bir sakınca yok.
Bence olmuyor. Armin'in yaptığı şeyler bana çok matah gelmiyor, ben de bir olayını görmedik diyorum manga güncel olmadığım halde. Adamın kayda değer bulmadığı şeyi sen bulabilirsin belki. Açık açık olayları anlatmamış ki, spoiler olsun.Adam manga güncel ve seri boyunca Armin'in hiçbir olayını görmedik diyor. Spoiler olmuyor mu?
Kusura bakma da, bunların hiçbiri beni şaşırtan, akıllıca hamleler değildi. O evrendekilerin mallığından kaynaklı bir durum var. Elinde titan varsa küçük bir deliği büyük bir şeyle kapatmayı akıl etti diye bir karaktere zeki falan demem ben. Eren ilk titana dönüştüğünde aklıma benim bile geldi bu fikir. Duvarın deliklerine büyük bir şeyler koyup gedikleri kapatsınlar diye. Şu sayfada sayılan üç şeyden biri bire insanı hayrete düşürecek seviyede fikirler değil bence.
Salak değil, o evrendekilere göre kafası çalışıyor, o kadar. Ancak biz okuyucu alt edecek kadar zeki biri değil. Death Note, Liar Game falan bilmesek, Armin'i zeki diye yedirecekler bize.Armin'in düşünüldüğünden daha salak olduğunu herkes anlayacak abi..
Salak değil, o evrendekilere göre kafası çalışıyor, o kadar. Ancak biz okuyucu alt edecek kadar zeki biri değil. Death Note, Liar Game falan bilmesek, Armin'i zeki diye yedirecekler bize.
Devleri ana karaya nasıl nakledebilirler, yüzdürseler gece boğulurlar, gemiyle nakletmek zor bence.Adamlar bizimkilerin savaşma şeklini görünce mal oldu. Hele o sondaki Titan hepten şoka girdi. Adamların üzerine yıllarca sayısız titan gönderdiniz, sayenizde titanlarla savaşmak konusunda uzman oldu hepsi. Şimdi içinizden geçecekler, haberiniz yok.
Bence Eren kesin duvarın içindeki o devasa titanları da salmıştır. O manyaklığı yapacak potansiyeli var.
Bildiğim kadarıyla adada titan kalmadı. Yenileri de gelmiyor. Yani duvara ihtiyaç yok artık.Devleri ana karaya nasıl nakledebilirler, yüzdürseler gece boğulurlar, gemiyle nakletmek zor bence.
Bir de duvarların içindeki devleri salmak duvarları yıkıp savunmasız kalmak oluyor.