Eren bir Titan. Babasının deneyi
Amaç mı gerekiyor yazmak için ?Amacın???
Moderatör tarafında düzenlendi:
Amaç mı gerekiyor yazmak için ?Amacın???
ilk bölümü izledikten sonra hemen mangasını okumuştum bilmesem sağlam spoiler yemiş olacaktımEren bir Titan. Babasının deneyi
Zaten Spoiler butonunda yazıyoruzilk bölümü izledikten sonra hemen mangasını okumuştum bilmesem sağlam spoiler yemiş olacaktım
aksini iddia etmedim kiZaten Spoiler butonunda yazıyoruz
Up up up Son kalite up olsun ama birde altyazı gömülü olursa sevinirim. Arşiv için mükemmel bir anime ve kesinlikle tekrardan izleyeceğim serilerden birisi.Şuan manga da 9 dayım acayip sardı çizimlere çok dikkat eden biri olsam izlemezdim ama böyle sıradışı konuları hep sevmişimdir.Eğer çizime önem vermeyen biriyseniz çok rahat beğeneceğiniz bir seri şahsen çok beğendim güncelde animesini uploadlamayı bile düşünüyorum
Ben ileride plazmadan neyim izlerim ses sistemini döşer öyle hayallerim var. Herşeyi ayarlarım bu seferde altyazı da ı lar ş ler ğ ler gözükmez ayarlanmaz Biraz bozulsun görüntü sorun değil benim içinarkadaş bi senle aynı nokta da buluşamadık ben gömülü altyazılı videoyu çöp diye görürüm neden mi videonun bitrate'ına etki ediyo hem sen neden bu kadar fan-sub seviyon be birader onuda anlamış değilimGenel olarak soft-sub diye nitelendirilen altyazı sistemini kullanıyorum artık bugünki OP 594.bölümde yaptım gömülü olmadan ama videonun üzerine yüklüyorum senin için anca bunu yapabilirim
Hiiiç buraları okuma o zaman derimanimesine başlamayı düşünüyorum yakında.konusunu da beğendim.