Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Attack on Titan

Şimdi Levi'nin orada dopingi Armin'e basması biraz zorlamaydı bunu inkar edemem ama mangakanın Erwin'i çok yaşatmayacağnı hissetmiştim ben. Çok büyük kumarlar oynadı, hepsini kazansa da sonunun bu şekilde olması şaşırtmadı.
Bence karar doğru, nereye kadar insan kurban edeceklerdi oyalatarak.Levy bunu anlamıştır.Sıra kendilerine gelirdi elbet.Armin zekasını konuşturarak iyi işler yapacaktır.

Animede görmediğin kısımlar olan, Kenny'nin terk etmesinden sonra Erwin ile tanışması ve Keşif Timi'nde ilk zamanlarının işlendiği bir OVA var, orada açıklar kapatılıyor ve evet Zeke maymun dev.

Grisha'nın sende tam bir bağ oluşturmaması normal olabilir, çünkü dediğin gibi 1 bölüm gözüktü sonra Reiss olaylarına kadar bir gelişme olmadı, o zaman da ölü olduğunu öğrendik, geçmişi ise daha sonradan işlendi. Ama farklı bir durum olsaydı Marley'in varlığı ve sosyal durumu bu kadar vurucu olur muydu yine bilemiyorum.

Serinin ta en başında ben de demiştim "Bunların üreme organı yoksa ve Eren de deve dönüşebiliyorsa, devler de insanlardan geliyor demek değil midir?" diye hatta karakterlerin bunu düşünmemesi de garip gelmişti. Bence karakterler bunu düşünse de henüz ellerinde buna dair "tahmin" dışında bir veri yoktu. Yani devlerin aslında insan olduğu fikri herkes tarafından kabul edilse bile bunun nasıl olduğu sorusu yine cevapsız kalacaktı. Connie'nin annesini tanıması ve Erwin'e bunu bildirmeleri ile ilk soruyu net olarak cevaplamış oldular ve esas şaşırdıkları kısım bence bu teoriyi kanıtlamış olmalarıydı.
Sorunun cevapsız kalması önemli değil, önemli olan karakterlerin bunu düşünmesi. Yani tahmin dahi olsa karakterlerden bir şey duymamız gerekirdi. Adamlar titanlar ile birlikte yaşadıkları halde, hiç titan görmemiş bizler onlardan önce bu tahmini yapıyorsak ortada bir soru işareti var demektir.

Şimdi Levi'nin orada dopingi Armin'e basması biraz zorlamaydı bunu inkar edemem ama mangakanın Erwin'i çok yaşatmayacağnı hissetmiştim ben. Çok büyük kumarlar oynadı, hepsini kazansa da sonunun bu şekilde olması şaşırtmadı.
Levi serumu Armin'e bastıktan beş saniye sonra Erwin'i getirselerdi olay yerine daha vurucu bir sahne olurdu. Eren ve Mikasa da izleyiciden laf yemezdi.

Sorunun cevapsız kalması önemli değil, önemli olan karakterlerin bunu düşünmesi. Yani tahmin dahi olsa karakterlerden bir şey duymamız gerekirdi. Adamlar titanlar ile birlikte yaşadıkları halde, hiç titan görmemiş bizler onlardan önce bu tahmini yapıyorsak ortada bir soru işareti var demektir.

O konuda haklısın. Hani "Eren deve dönüşüyor o bizden biri değil, o düşman." dedikleri zaman birisi çıkıp da "E o zaman bu devler de birer insan demek değil midir?" diye bir görüş sunsa çok güzel olurdu.

Bence karar doğru, nereye kadar insan kurban edeceklerdi oyalatarak.Levy bunu anlamıştır.Sıra kendilerine gelirdi elbet.Armin zekasını konuşturarak iyi işler yapacaktır.

Levi serumu Armin'e bastıktan beş saniye sonra Erwin'i getirselerdi olay yerine daha vurucu bir sahne olurdu. Eren ve Mikasa da izleyiciden laf yemezdi.
Cliffhanger yapıcam diye yedi o fırsatı. Manga bu bölümlerdeyken güncel olmuştum ve bir ay boyunca hangisine basacaklar diye düşünüp durmuştum. O an için iyi bir hareket gibi dursa da senin dediğin olsa daha iyi olabilirdi.

Kodese tıktılar. Gerçek dünyada üstlere karşı itaatsizlik ve "sataşma" ne kadar ceza alır bilmiyorum ama iyi hâl indirimi ve biraz da Historia'nın torpilli ile birkaç ay yatıp çıkmış olabilirler.
Konu sapacak ama bir kuruluşun içine torpil girmesi ne kadar doğru? Historia'nın müdahalesi dediğin gibiyse daha vahim bir durum,Mikasa ve Eren'i ki böyle bir olaya sebebiyet vermişler suçunu azaltmak ne kadar doğru?

Seçimin doğruluk değerlendirmesinde bağlantılı ama :D Seçim doğruysa bir torpil olmamalı eğer seçim yanlışsa bir torpilin girmesi gayet mantıklı değil mi?
Mikasa ve Eren her ne kadar soğukkanlılıklarını kaybetmiş olsalar da, ikisi de bir noktadan sonra durumu kabullendi ve itaatsizliği bıraktılar. Bunun üstüne bir de savaştaki başarıda olan etkilerinden dolayı cezada biraz esnetme yapmış olabilirler. Neticede en sonunda serumu basma kararı Levi'ye bırakıldı, yani "Komutanın yaşamasına mani oldunuz." diyip ceza vermeleri olmaz bence.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık