Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Attack on Titan

Animesi neye göre net üstün? Mangasının ilk bölümlerini izlemedim de.
Ben mangayı okumadım ama niyetlenip baktığımda sevdiğim karakterleri önce tanıyamadım sonra kim olduklarını fark edip çizimlerinden ürküp vazgeçtim :) Çizimi kötüden başka bi eleştiri yapamam mangasını okumadığım için. Ama asıl mesele animesinin çok başarılı olması. En sinematik anime olabilir, çoğu bölümü sinema filmi tadında ve kalitesinde.

Ben mangayı okumadım ama niyetlenip baktığımda sevdiğim karakterleri önce tanıyamadım sonra kim olduklarını fark edip çizimlerinden ürküp vazgeçtim :) Çizimi kötüden başka bi eleştiri yapamam mangasını okumadığım için. Ama asıl mesele animesinin çok başarılı olması. En sinematik anime olabilir, çoğu bölümü sinema filmi tadında ve kalitesinde.
Çizim konusunda %100 haklısın. Adam şimdi iyi topladı valla.

Animesinde ise gözler ayrı güzel. One piecedeki dandik şaşırma gözlerinden sonra ilaç gibi geliyor.

Anime mangadan çizim konusunda üstün sadece. Yoksa hikayenin anlatılışı açısından bakarsak manga daha iyiydi.
Özellikle 3. sezonun 2. kısmında anime bazı kısımları çok hızlı işlemişler, biraz yalapşap olmuş animede.

Çizim konusunda %100 haklısın. Adam şimdi iyi topladı valla.

Animesinde ise gözler ayrı güzel. One piecedeki dandik şaşırma gözlerinden sonra ilaç gibi geliyor.
Aynen sonradan biraz düzeltti deniyor ama bi kere heves edip o manzarayla karşılaşınca tövbe ettim :D
Anime mangadan çizim konusunda üstün sadece. Yoksa hikayenin anlatılışı açısından bakarsak manga daha iyiydi.
Özellikle 3. sezonun 2. kısmında anime bazı kısımları çok hızlı işlemişler, biraz yalapşap olmuş animede.
Her animede olan bi husus bu ya, kaçarı yok maalesef. Hikayenin özü manga sonuçta, o kısımda yarış olmaz. Ama yeterince iyi ve sadık aktarıyordur yine.

Ymir'in geçmişinde kronolojik olarak farklı bi tercihte bulundular herhalde. Erken işlemişler. Levi'ın hikayesi derken Ova'yı mı diyorsun?
Evet. Isabel ve Farlan'la olanları değiştirmişler falan.
Özellikle Levi'ın titanların ayak izlerini görüp geri dönmesi sonrası neredeyse tamamen değişmiş. Güzelim sahneyi fanservis için show'a çevirmişler. :artiz:

Bir de yanlış hatırlamıyorsam, Annie'nin titana dönüşüp Armin, Eren, Mikasa'yı yeraltında sıkıştırdığı sahnelerde biraz oynamışlar falann...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık