Hater olduğu kesin. @Bilture19 pis hater.Kızdırmayın bu adamı, iyi takip edici ve iyi seri yorumcularıni kaybetmeyelim
Hater olduğu kesin. @Bilture19 pis hater.Kızdırmayın bu adamı, iyi takip edici ve iyi seri yorumcularıni kaybetmeyelim
Hater olduğu kesin. @Bilture19 pis hater.
Boruto>SAO>Fairy Tail>SnK
Öncelikle "Zeke'e dikkat etmekten diğerlerini iplemiyorsun" demem.Zeke ile alakası bile yok şu yazdıklarımın ama bana hep Zeke üzerinden geliyorsunuz sonra "Zeke'e dikkat etmekten diğerlerini iplemiyorsun" cümlesine getiriyorsunuz konuyu.
Sıradan yan karakterleri bu kadar abartmayın. Sevip sevmemenize bir şey diyen yok ama "Levi olmasaydı seride hiçbir şey olmazdı" gibi saçma cümleler kurmayın.
Ondan sebep değil, benden sebep düşman ol. Kulübüme gel.@Bilture19 yav senin yüzünden Zeke düşmanı olacam ha. Zeke yesin seni.
Iyi mâdem SnK kalici bir okuyucu kazanmis.Bu seri beni kolay kolay kaybetmez, sevdiğim karakterlerin hepsini öldürse bile sonunu görene kadar bırakmam.
Bende bu seriye hater olanlarin hateriyimHater olduğu kesin. @Bilture19 pis hater.
Bunlara lafım yok Levi olmasa daha fazla kayıp kaçınılmaz olurdu.Öncelikle "Zeke'e dikkat etmekten diğerlerini iplemiyorsun" demem.
"Levi olmasaydı seride hiç bir şey olmazdı." da demedim. Sadece Levi olmasaydı böyle olmazdı. Daha fazla kişi ölürdü. Mikasa Levi'ın titanlara karşı dövüş stilini görmeden bu kadar etkili olmazdı(en azından titanlara karşı).
Seninle akşam görüşeceğiz daha.Ondan sebep değil, benden sebep düşman ol. Kulübüme gel.
Manga konusunda seni bekliyor olacağım.
Aşırı ciddi meseleler olunca ateşleniyordu herkes, arada troll olmak iyi oluyor.Troll'lük de var madem. Oh oh iyi.
Doğrudur. Mikasa da yine devleri rahat rahat biçerdi ama Levi'dan gördüğü stil bunu daha da hızlandırdı.Bunlara lafım yok Levi olmasa daha fazla kayıp kaçınılmaz olurdu.
Mikasa'nın illa Levi'den bir şeyler görmesine de gerek yok zaten saf güç olarak da Levi'ye oldukça yakın biri.