Ben Armin ölsün isterdim mesela. Görevi bitünce gitmek yerine kritik yerde gidivermeli.Görevi bitince öldürüyor bu da hoş. Yoksa karakterler boş boş gezer, bu da iyi olmaz.
Ben Armin ölsün isterdim mesela. Görevi bitünce gitmek yerine kritik yerde gidivermeli.Görevi bitince öldürüyor bu da hoş. Yoksa karakterler boş boş gezer, bu da iyi olmaz.
Görevi bitince bir karakterin ölümü hem epik oluyor hem de "E bu adam şunu bunu yapacaktı daha" deme gereksinimi duymuyorsun. Bir yıldızın en parlak haline ulaştıktan sonra sönmeye başlaması gibi karakter de sönmeye başlar. İsayama en parlak anında fişi çekerek doğru hamle yapıyor. Mesela o serum meselesinde Armin ölseydi o da epik olacaktı. Ölmemesinin tek sebebi karakterin görevinin bitmemiş olması.Ben Armin ölsün isterdim mesela. Görevi bitünce gitmek yerine kritik yerde gidivermeli.
Bence görevi bitmeden ölmesi ve karakterlerin onun eksikliğini hissetmeleri daha hoş olurdu.Görevi bitince bir karakterin ölümü hem epik oluyor hem de "E bu adam şunu bunu yapacaktı daha" deme gereksinimi duymuyorsun. Bir yıldızın en parlak haline ulaştıktan sonra sönmeye başlaması gibi karakter de sönmeye başlar. İsayama en parlak anında fişi çekerek doğru hamle yapıyor. Mesela o serum meselesinde Armin ölseydi o da epik olacaktı. Ölmemesinin tek sebebi karakterin görevinin bitmemiş olması.
Bunu senden mi duyacaktı bu gözler.Söylesene neden Hanji?
Zeki ve eğlenceli bir karekter oldugu icin diyorum.
Ben Şanji göndermesi olsun diye sordum.Bunu senden mi duyacaktı bu gözler.
Okunurken farkettim ama sonra vazgecip oyle yazmistim.Ben Şanji göndermesi olsun diye sordum.
Niye sen sensin?Okunurken farkettim ama sonra vazgecip oyle yazmistim.
Bu ne yahu? Kim yapmış bunu.Ben Şanji göndermesi olsun diye sordum.
Gerçek bu yav. Star işte.Bu ne yahu? Kim yapmış bunu.
Ney?Gerçek bu yav. Star işte.